Ha én nagyon jól bánok a macskámmal, játszok vele, finom kajákat adok neki, sokat kényeztetem, akkor ezt úgy kapom majd vissza hogy következő életemben egy macska leszek akivel ugyanilyen jól bánnak?
Figyelt kérdés
máj. 26. 23:22
1/7 A kérdező kommentje:
...a macskám meg a gazdám lesz az ő következő életében?
máj. 26. 23:30
2/7 A kérdező kommentje:
Vaagy lehet azért szeretem annyira a cicákat es bánok velük jól mert pont ez történt az előző életemben higy én voltam a macska akit nagyon szerettek és jól bántak vele?
máj. 26. 23:32
3/7 Grimfox válasza:
Nem. Ennek a hatása valószínűbb, hogy még ebben az életedben elér, vagy már most is ér téged. Az állatok nem nagyon kerülgetik a karmájukat, ezért az gyorsan vissza is tér hozzájuk. Háziállat esetén ez olyasmit eredményezhet, hogy a macskád ugyanannyi szeretetet ad neked, mint te neki. Ez természetesen attól is függ, hogy úgy szereted e a macskádat, ahogy az neki megfelel, vagy úgy, ahogy neked megfelel.
Az sem feltétlen biztos, hogy a macskádtól kapod vissza, amit neki adtál. Bár ő mindenképp kötődik hozzád ez által.
4/7 anonim válasza:
Vagy azért bánsz jól vele mert az előző életedben te is macska voltál de veled rosszul bántak. Ki tudja?
5/7 anonim válasza:
Nem. Akkor a következő életedben egér leszel.
6/7 Szervizmérnök úr válasza:
Simán lehet, hogy az előző életedben egy hajléktalan macska voltál és most azért kompenzálsz.
Nem tudhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!