Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha én nagyon jól bánok a...

Ha én nagyon jól bánok a macskámmal, játszok vele, finom kajákat adok neki, sokat kényeztetem, akkor ezt úgy kapom majd vissza hogy következő életemben egy macska leszek akivel ugyanilyen jól bánnak?

Figyelt kérdés

máj. 26. 23:22
 1/7 A kérdező kommentje:
...a macskám meg a gazdám lesz az ő következő életében?
máj. 26. 23:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Vaagy lehet azért szeretem annyira a cicákat es bánok velük jól mert pont ez történt az előző életemben higy én voltam a macska akit nagyon szerettek és jól bántak vele?
máj. 26. 23:32
 3/7 Grimfox ***** válasza:
76%

Nem. Ennek a hatása valószínűbb, hogy még ebben az életedben elér, vagy már most is ér téged. Az állatok nem nagyon kerülgetik a karmájukat, ezért az gyorsan vissza is tér hozzájuk. Háziállat esetén ez olyasmit eredményezhet, hogy a macskád ugyanannyi szeretetet ad neked, mint te neki. Ez természetesen attól is függ, hogy úgy szereted e a macskádat, ahogy az neki megfelel, vagy úgy, ahogy neked megfelel.

Az sem feltétlen biztos, hogy a macskádtól kapod vissza, amit neki adtál. Bár ő mindenképp kötődik hozzád ez által.

máj. 26. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Vagy azért bánsz jól vele mert az előző életedben te is macska voltál de veled rosszul bántak. Ki tudja?
máj. 27. 01:14
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
Nem. Akkor a következő életedben egér leszel.
máj. 27. 06:06
 6/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
28%

Simán lehet, hogy az előző életedben egy hajléktalan macska voltál és most azért kompenzálsz.

Nem tudhatjuk.

máj. 27. 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Mérnök úr megtért 😂
máj. 27. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!