Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi történhetett? Nagyon sok...

Mi történhetett? Nagyon sok egér garázdálkodott.

Figyelt kérdés

... a hobbi-telkünkön, próbálkoztunk minden elérhető módszerrel:ultrahangos riasztó,ragasztó.

Az egerek mennyisége miatt (több család, rokon) úgy gondoltuk ezt a problémát csak macskával kezelhetjük hatékonyan.

Így került hozzánk két kismacska, egy hófehér (egyik szeme kék, a másik barna, sokat nyávogó kancsi) A másik szűrke, csendes nőstény, rókaszemű. Ő már nem volt annyira kölyök, egy éves lehetett.

Gondoltam a kis fehéret beszoktatom a házba, milyen jó kis egerésző lesz. Sokszor az ölembe aludt el.

Próbáltam a szűrkével (nincs nevük, max: cicc) keresni a baráti viszonyt, de a reakcióit látva nem erőltettem a dolgot, csak futólag simiztem egyet, ami még nem zavarta. Idővel megszokta a dolgot, egy jó hat hónap után érdemesnek talált a barátságára.

A mogorva, csendes macska lett, aki bejár hozzám és jelenlétével az egereket költözésre bírja.

Én csak ámultam, hogy mire képes, mennyire elhivatottan üldözi az egereket, sokszor fél órákat lesben állt. Ezt értékeltem.

Újabban, már kintről behozza nekem a még élő egeret és itt előttem bemutatja a tudományát.

Látszik rajta, hogy elakar kápráztatni. Leteszi. Egér fut. Mancsát ráteszi.

Mostanában gyerekegeret hoz be, és itt kivégzi. Nagyon sírdogálnak az ilyen gyerekegerek.

Tegnapelőtt is hozott egy ilyen gyerek egeret, de amit a macska leművelt azon nevetnem kellett. A macska Hempergett, egér futna, mancs rá, egér vinnyog, elenged, hempereg...

Mondom, ezt felveszem a telefonommal. Közelmegyek, meglátom az egér apró testét, kis füleit, a kis dundit.

Az egér futna, macska tappancsával megakadályozza, egér vinnyog.

Mondom a macskának: na jó, ezt hagyd abba. Kerestem valami üveget, találtam is egy üres kávésat. A levegőre gondoltam, hogy ha ráteketem a fedelét reggelig vajon kibírja-e. Ezt nem tudtam, kockáztatni sem akartam, ezért n vártam meg a holnapot (valahol messzebb elengedni), így csak leballagtam a telek végére és ott engedtem el.

Kérdés: Miért döntöttem így? Előfordulhat, hogy az egér lelke egyik életemben a jóakaróm volt? Egy rokon? Ezért tudtam vele megtenni azt, amit soha sem hittem volna. Egyéb magyarázatra nem tudok gondolni, reinkarnáció szagú a dolog.

2017. júl. 14. 11:52
 1/4 A kérdező kommentje:
*szürke. (szűr, szűret, szűretel)
2017. júl. 14. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne fárassz. ..

Ha nem látod, akkor nem érdekel, egyel kevesebb kártevő és kész. De ha látod egy hús-vér élőlény szenvedését, akkor megsajnálod. .. Ennyi.

2017. júl. 14. 13:20
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Sem lélek, sem reinkarnáció nem létezik. Egyszerűen csak megsajnáltad az egeret, ennyi.
2017. júl. 14. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Még nem jöttél rá, hogyan akadályozd meg, hogy az egerek a te tulajdonodban garázdálkodjanak?

Nagyo egyszerű: ajándékozd nekik és ha te oda mész, te leszel a hivatlan garázdálkodó.

.

Ne akarjad saját szád íze szerint átformálni a világot.

A macska ragadozó, az egér prédaállat. Ráadásul ahhoz, hogy eredményes ragadozó legyen, állandóan gyakorolnia kell. Mint neked, hiszen ha nem vagy elég ügyes, még a szúnyogot sem tudod karodon lecsapni.

2017. júl. 23. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!