Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehet valami karmikus kötődés...

Lehet valami karmikus kötődés vagy valami reinkarnációval kapcsolatos dolog?

Figyelt kérdés

Érdekes történet ez, bár lehet kicsit betegül hangzik... 😅 Kiskorom óta imádtam orvososat játszani, szerettem orvoshoz menni és kórházban lenni is, voltam már párszor. Sosem féltem semmilyen beavatkozástól, tűtől sem. Most is sokat tudok a témában, betegségek, kezelés, anatómia, stb, de érdekes módon valahogy mégsem szeretnék orvos lenni. Van egy sebész ismerőse a családomnak (nem túl közeli), aki régebben meg is műtött, meg ha kórházban voltam, vagy beteg voltam mindig segített. Egyébként is jó fej, meg néha összefutunk a város sportcentrumában, akkor váltok két szót vele és a feleségével, csak hogy hogy vagy meg ilyenek.

Kicsi korom óta rajongok érte a szüleim elmondása szerint, úgy tekintek rá mintha a keresztapám lenne. Pedig nagy családom van, csak mindenki messze lakik. Apum sokat dolgozik, de nem hiszem hogy ez apakomplexus lenne.

Lehet, hogy valami karmikus kötődés, akár hogy előző életemben közöm volt hozzá, vagy valami?

Mielőtt félreértés lenne, semmi szerelem vagy hasonló, csak kötődök hozzá. Meg sokkal idősebb is.

És mikor kicsiként orvososat játszottam, még nem nagyon ismertem.

Én 16/l ő 64/f

dec. 8. 20:34
 1/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Mivel a kérdés itt szerepel:

Gyakori Kérdések » Ezotéria » Reinkarnáció és karma »

Bizonyos felfogás szerint csak ezt szabad válaszolni:

Igen, igazad van kérdező, persze, nyilván, természetesen, biztos!

De akkor minek kérdezni?

Ezt a választ szeretnéd vagy a tényeket?

Nem.

Reinkarnáció és karma hite kb. 3500 éve jelenhetett meg a Védákban, nem okos emberek találták ki.

Magyarországon sokáig nem is volt reinkarnáció, csak Kádár János bukása után jött divatba.

Úgyhogy semmi, nincs ilyen, csak kitaláció.

dec. 9. 01:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint ez elképzelhető, amit a kérdésben említettél, ha kötődsz hozzá. Ezek a dolgok valószínűleg előző életben vagy életekben történt eseményekre vezethetők vissza.
dec. 9. 05:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Annak kell lenned ami gyerekkorodban szerettél volna lenni, bármi legyen is az, ha megvan.
dec. 9. 05:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretetélmény kapcsolódik az egészségügyi témához, az is lehet egy ok.
dec. 9. 05:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!