Érdemes spiritualitással foglalkoznom? Vagy nem nekem való?
Érdekel, és én nem tudok meglenni azzal, hogy csak addig tart a világ, amit látunk.
Ahhoz hogy jobban beleássam magam az egészbe, pl elvonuljak, vagy részt vegyek ilyen csapatba, kevés vagyok. Nem is találtam olyan ágat, amit teljesen el tudnék fogadni, minden irányzattal vannak fenntartásaim.
De ha meg nem lehetek ilyen környezetben, a jelenlegi környezetem megnyomorít, mert nekik addig tart a világ, amit látnak, és mindig azt gondolják, mi a szemúk elött van. Semmi kicsit filozogikusabbat nem lehet felhozni se, mert "minek foglalkozok ilyen hülyeségekkel". Ami nem a szerintük elfogadott "realitás", az nekik hülyeség, és nem értik nekem miért nem elég a TV az internet és a pénzhajhászás primitív szenthármassága. 😑 Néha piával megtoldva...
Akkor most mit lehet tenni 2 szék között?
Spiritualitással mindenkinek érdemes (lenne) foglalkoznia, sokat tud adni az embernek.
-Ha még nem találtad meg az utadat, akkor keress tovább.
-Ha még nem találtad meg a közeged, akkor vonzzad be: vágyj a közegre, higgy benne, hogy megtalálod vagy az talál meg téged, legyél türelmes(!!) és tartsd nyitva a szemedet, hogy észre vedd, ha majd felbukkan.
-Ameddig nincs társad, közeged, addig tedd meg azokat, amiket egyedül is meg tudsz tenni.
-A jelenlegi közegedre ne erőltesd rá a spirituális, filozófikus témákat. Elhiszem, hogy feszít belülről a téma, és meg akarod osztani, de egyrészt a spiritualitás része meglátni és megérteni a sors által küldött jeleket is, amik jelen esetben azok, hogy a jelenlegi környezetedre ne erőltesd rá a témát, másrészt eleve rohadt zavaró, ha valaki olyan témát erőltet, ami a másikat nem érdekli vagy esetleg még ellenérzést is kelt benne.
🌞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!