Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért van az, hogy az élet...

Miért van az, hogy az élet DIREKT a legfájdalmasabb pontjaidba tenyerel bele?

Figyelt kérdés

De NYILVÁN fejlődni jöttünk, és nem szenvedni, és nem genyó az élet, minden "csak a fejlődésért van"....:D

Akkor is, ha azt mondod, hogy kösz, de neked nem kell se kihívás, se fejlődés...Akkor is nyúznak...

Ilyenkor a szabad választás hol van? Ahol szabadon azt választom, hogy kösz, de nem kell kihívás, ne nyúzzanak tovább, akkor se ha semmit nem fejlődök?

Ez aztán a "szabad" választás....

nov. 16. 23:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom ebből hogyan jön hogy hárítom az önismeretet, mert szerintem meg nem, de mindegy, ne menjünk bele a vitába.

Dehogy várom ezt. Irónikusan írtam, hogy attól hogy odavágnak egyet még nem fogom tudni, hogy akkor mégis mit várnak tőlem, így meg nem mondható terelgetésnek.

Inkább csak maga ellen fordít

nov. 17. 16:21
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha kapargatod a felszínt az nem önismeret.

Látszik a válaszodból hogy a szembesítést vitaként értelmezed.

Persze mert az egó veszélyben érzi magát, ezért védekezik.

Te nem ismersz fel valamit amit nagyon kéne!

nov. 17. 21:43
 13/24 A kérdező kommentje:

Ennyi válaszból meg lehet ítélni hogy mennyi önismerettel foglalkoztam? Mert szerintme nem.

Magamnak nem kell bizonyítgatnom, mert tudom, masnak meg nem fogom, mert felesleges, mert 1 válasz alapján úgyis eldől.

"Látszik a válaszodból hogy a szembesítést vitaként értelmezed"

???

Ez megint nem tudom, honnan jött...Nem fogok belemenni egy "nem foglalkozol önismerettel", "de igen", "de nem", "de igen" stb. beszelgetésbe, mert felesleges.

Ebből lett az, hogy engem nem lehet szembesíteni...

Na mindegy, akkor szótlanul hagyom hadd nyúzzanak 🙃

nov. 17. 22:42
 14/24 anonim ***** válasza:
52%
Azért, kérdező, mert a többit észre sem veszed.
nov. 18. 13:31
 15/24 A kérdező kommentje:

És ha nem veszem észre akkor lehet nyúzni?

Vagy majd ha pofozgat az élet, akkor észreveszem?

Jelentem: nem.

Mindegy, higgy, amit szeretnél, áldásom rá!

nov. 18. 15:09
 16/24 anonim ***** válasza:

14-esnél a válasz.

Így van, az élet majd pofozgat.

"Aki nem hajlik, az törik!"

nov. 19. 05:57
 17/24 A kérdező kommentje:

Már megvolt a törés, nem is egy. Amit lehetett megtanultam belőle, levontam a tanulságot.

Csak ebből sajnos nem / nem mindig következik, hogy nem lesz újabb törés.

Lehet mondani, hogy akkor azért mert nem látom.

Mitől kéne látnom? Nem vállat rándítottam, és tovább mentem, mint az úthenger, hanem mindegyiket megvizsgáltam, és próbaltam leszűrni belőle hogy miért, én hogyan járultam ehhez hozzá...

De voltak helyzetek amiknél, ha minden tőlem telhetőt megtettem, az sem volt elég.

És ez az, amin fennakadok, mert mindenhol az a fáma, hogy többet úgysem követelnek, mint amire képes vagy.

És voltak helyzetek, amiknél nagyon nem ezt tapasztaltam, mert a tőlem telhetőt megtettem, és nem volt elég...

Ilyenkor gondolkozom el, hogy akkor hogyan is működik ez az egész...

nov. 19. 14:04
 18/24 anonim ***** válasza:
Valamit még mindig nem sikerült kinyomozni, különben nem szenvednél és szenvedtetnél.
nov. 19. 14:19
 19/24 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem hogy erősen karmikus, valahol a családban kell keresni, de ezt a mintát mások is megsínylik, nem csak te.
nov. 19. 14:22
 20/24 A kérdező kommentje:

"ezt a mintát mások is megsínylik, nem csak te"

Az biztos 😂

Van aki jobban benne van mint én. És pont ők azok, akik aztan tényleg nem látnak semmit. Na nekik tényleg idegen szó az önreflexió, ezért nemcsak magam után, hanem utánuk is én viszem el a balhét, ha akarom ha nem, csak azért mert én a saját részemet hajlandó vagyok elismerni és vállalni érte a felelősséget.

Nekik meg kapóra jön.

Ha magamban nem választanám szét, hogy mi az amiért én tehetek amire én figyeljek, és ami tőlem függ, és mi az amivel nem nekem van dolgom, akkor már kidőltem volna.

nov. 19. 14:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!