Felismerjük őket halálunk után?
Sziasztok!
Először is a kérdést helytelenül fogalmaztam meg szerintem, de nem nagyon tudtam máshogy kifejezni magam, de itt kifejtem, lehet kicsit katyvaszos lesz, mert eléggé fura kérdés, de próbálom minél jobban megfogalmazni.
A lelkeknek lehetnek társai úgymondd, gondolok ezalatt ikerláng, lelkitárs ilyenekre. Hogyha te a földi léted során nem találkoztál vele, mert tegyük fel ő máshova született újra, teljesen más országba, akkor ha meghal az ember képes lesz látni, hogy az ő ikerlángja teljesen máshova született le, vagy nem ismeri fel, esetleg nincs is rá lehetősége, mert egyből átmegy egy másik dimenzióba, vagy máshova nevezzük akárhogy.
Remélem nagyjából érthető a kérdésem, lehet totális baromság, de a semmiből jött a fejembe ez a gondolat és nem hagy nyugodni.
Válaszokat előre is köszönöm, legyen szép napotok!😊
Globális átlagban nagyjából az emberek 20-30 %-a hihet a reinkarnációban.
Ebben benne van az is, hogy Indiában 80 % a hindu, ők felfelé húzzák az átlagot.
USA 25 %, ámbár ott a lakosság nem az eszével hódít jobbára. (Hiába vannak jó koponyák is, ha a szürke tömeg lehúzza az átlagot).
Ikerláng a 70-es évek New Age mozgalmaiban kitalált fikció.
Zeusz korában voltak ugyanis kétfejű, négykarú, négylábú emberek(?). Mivel Zeusz attól tartott, hogy a hatalmára törnek (ami lássuk be, ilyen sok végtaggal tényleg aggasztó), inkább egy huszárvágással megfelezte őket.
Ezután a felek (ikerlángok) azzal töltötték az életüket, hogy a másik felüket keresték.
Így Zeusz is megnyugodhatott, hogy nem taszítják őt le.
New Age szektások ezt előszedték saját céljaikra, viszont sok esetben az ikerláng fogalmával igyekeztek elfedni zaklató típusú, kóros vonzalmakat. Amerikában voltak ebből balhék is.
Például valaki beveszi a fejébe, hogy a másik neki az ikerlángja. Az állítólagos láng csak néz, hogy mi baja ennek?
A zaklató pedig a szerelmével üldözi, mert annyira bevette a fejébe ezt az ikerláng dolgot, hogy nem tud lejönni róla. Persze, ezek nem is tiszta gondolkodású emberek, nem ez az egyetlen problémája neki.
"Remélem nagyjából érthető a kérdésem, lehet totális baromság, de a semmiből jött a fejembe ez a gondolat és nem hagy nyugodni."
Véleményem szerint nem kell izgulni, aggodalomra semmi ok. Amit 20-30 % hisz mindössze, az eleve nem jelent garanciát a valósággal való kapcsolatra.
Hogy valaki megtalálja a hozzá illő párját, az nincs előre megjelölve. Matematikai véletleneken múlik, hogy összejössz valakivel, akivel össze lehet csiszolódni.
Halál utánival pedig felesleges foglalkozni, több okból is. Az ember lelke nem szükséges az univerzum működéséhez. Minden megy tovább, a leszerepelt lelkek nélkül is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!