A Karma mit mond arról hogy valaki miért követhet el rossz dolgot (bűnt), ami miatt egy "új" élet szenved?
Földi szemmel.
Egi szemmel meg a szenvedés a bűn velejárója, a siker meg az ártatlanság velejárója.
Csak az a ciki, hogy egy ilyen födli élettel viszont a szenvedés borítékolható. Ha te spiritualis értelemben fejlődni akarsz akkor vallalnod kell a szenvedést.
Most bocs de ki oylan hülye, hogy vállalja?
Nyilvan senki nem fogja.
Lehet siránkozni arról, hogy hogyan van az, hogy milyenek az emberek, amíg így működik, hogy "jobban teng aki alattomos", addig szerintem semmi sem meglepő.
A másik ami ciki, hogy aki itt jól teng, az majd odaát a halal utan rájön, hogy hoppá, nem ez lett volna az út.
Véleményem szerint az a legnagyobb hülye, aki elhiszi, hogy az ember az emberi természetével es benne midnen jóval és rosszal, elhiszi, hogy majd olyan környezetben, ahol "jobban él aki alattomos", majd önként választja meg vállalja a szenvedést...
Nincsen helyes út. Barmilyen út is valthat spiritualis úttá, és barmilyen "spirituális"nak mondott út is lehet a lehető legtávolabb tőle.
Az ilyen abszolút fogalmakban, hogy csak egy igaz es helyss út van, nem hiszek.
A spirituális út miért jár szenvedéssel?
Kérdezd meg azokat, akiket elégettek máglyán azért, mert igazat beszéltek. (Őket is az egy igaz es helyes út nevében, ugye. Mert kinek mi az az egy helyes út...)
15
Így van, de sokan pont ezért nem indulnak erre, vagy maradnkak távol.
15 ös, 14 es ez valóban így van, az igaz út rögös. Én is azt jártam mindig, mert számomra mindig a legfontosabb az volt, hogy hű maradjak az igazsághoz es a szeretteimhez. Számomra ez volt a siker.
Azonkívül ha embertársaim segíteni akartam, figyelmeztettem őket veszélyekre, amikbe végül bele is rohantak, olyankor hála helyett én lettem a legádázabb ellenség!
Furcsák az emberek!
Ahogy Jézust is keresztrefeszítették, úgy az igazmondókat vagy segítőket is, máig!
Most már megelégszem azzal, hogy a lámpásom világítsa a saját utam!
Es aki fogékony rá, annak segítek.
Nehéz ez az út, de megéri! Mert rálátást nyersz mindenre, kinyílik a belső látásod es mindent helyrerak az életben. De nagy szenvedés az ára, hogy eljuss a belső gyémánthoz. Van akinek sose sikerül, hiába szenved!
Csak felfedezzük a csőben a lyukat, a szenvedés, küzdelem, háborúk, versengés az evolúcióba van kódolva.
Sokunknak persze nincs oka panaszra, vannak sokkal rosszabb országok, rosszabb helyek a világon. De én nem félek a pokoltól, egy életünk van, többi csak a bla bla.
"vannak sokkal rosszabb országok, rosszabb helyek a világon"
Ezt nevezik polaritásnak. Itt béke van, ott háború.
(Ha valahol béke van, másutt háború lesz)
És nem azért van ott háború, mert nálunk béke van, hanem mert a világunk poláris.
A háborút a nagyhatalmak szervezik, mert sok pénz van benne. Béke alatt leszegényedik amerika.
Az egyszerű nép meg harcol mások háborújába es meghal, míg azok akik szervezték, whiskeyt isznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!