Hisztek a reinkarnációban?
Ja és ezt kitűnő érettségivel és egyetemi évek utan a hátam mögött mondtam.
Kitörölhetem vele a hátsómat.
Az egyetemet ott is hagytam.
Felesleges.
22.
Nem mondtam én sem, a reinkarnációra semmilyen okból nincs szükség a földi élet vagy az univerzum működéséhez.
Univerzumnak a legkevésbé. Ha a Föld felrobbanna, vagy ütközne valamivel és végünk lenne, minden menne tovább.
Mint amikor egy ember meghal, csak itt mindenki halálozna el.
De a földi életben is mindenki pótolható. A fajok mennyiséggel próbálnak túlélni. Ha egy részük elpusztul, maradjon még, aki továbbviszi a fajt. Ha nem sikerül nekik, akkor egy faj kihal, ez senkit nem érdekel a Világegyetemben.
Egyszerűen semmi nem indokolja a lelkek újrahasznosítását. Az újszülöttnek mindig jut újabb változat, amit papa-mama kódol neki.
Sőt, evolúciós okból káros is lenne a régit használni, hiszen a fajnak fejlődni kell, haladni előre. Ezt épp a papa-mama kód biztosítja.
#25. Hiányos információkból vonsz le felszínes és hibás következtetéseket. De én nem akarlak meggyőzni semmiről, azt gondolsz amit akarsz.
(22)
26.
Nem kell ismernem részleteiben, sok ezer éve keletkezett agymosó kitalációkat ahhoz, hogy ismerjem a fizikai valóságot.
Az általános műveltséghez annyi elegendő, hogy tudunk ezekről a dolgokról, sőt ifjabb koromban a Krisnások révén valamivel több rálátásom is lett, mivel akkoriban még újdonságnak számított, érdekességnek.
De idővel rájön az ember, hogy nem sok értelme van ennek, semmi köze a való világhoz. Egy régen elavult, furcsa életforma inkább, a reinkarnáció és más fikciók meg egyenesen vicc már, a mai világban.
Persze megszokhattuk már azt a típusú fölényeskedést, amikor azok nézik tudatlannak a másikat, akik semmit nem értenek a fizikához (sem), víziókat építenek fel, amit senki nem látott, senki nem bizonyított, csak úgy rámondják, hogy van.
Ez maga a tömeges agymosás, amit sok ezer éve elkezdtek mantrázni és annyira beleélik magukat az érintettek, hogy kizökkenteni nem lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!