Akik hisztek a reinkarnációban, szerintetek lehet reinkarnálódni másik bolygóra, egy teljesen más élőlénnyé?
Kicsit off, de hátha valakinek van rá válasza:
Ha csak a Földre reinkarnálódhatunk, akkor mi lesz, ha a Föld elpusztul?
7 Attól függ melyik tanra gondolsz. De tudtommal a legtöbb a karmához köti a reinkarnálódást valamilyen formában. Ebben az esetben nem lehetséges bárhova, csak olyan helyre, testbe ami "megegyezik" a karmáddal.
Ilyen esetben még a földi élőlények 99,9% a is ki van lőve mint lehetséges "reinkarnációs célpont" nem hogy idegen civilizációk egyedei.
Bár ha van egy messzi galaxis ahol hasonló társadalmi, erkölcsi stb. berendezkedésben élnek valamiféle lények akkor pl karma szempontjából szerintem SOKKAL nagyobb rá az esély hogy valaki ilyen lénynek szülessen mint pl egy Földi kutyának(kivéve ha valaki a "büntető" kasztos lélekvándorlásban hisz).
Én mindenképp pingvin szeretnék lenni.
Ha nem az leszek, akkor átmegyek dark lordba és megsemmisítem az egész körforgást wheel of time módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!