Féltek a haláltól?Vajon vár ránk valami az után?
Nem okoz számomra rettegést, ha eszembe is jut néha, hogy nem lesz több dobás, nincs túlvilág, semmi nincs.
Az Univerzumhoz képest nanorobotok vagyunk csak. Pótolható alkatrészek.
Az evolúció során azok szelektálódnak elsősorban, akiknek van életkedvük, akik nem gondolnak folyton a halálra.
Nekem is csak ilyen átlagos túlélő szoftver jutott, legalábbis ilyen tekintetben.
Igazából az ember problémája, hogy túl okosra szelektálódott ahhoz képest, hogy csak egy nanorobot és már azt képzeli magáról, hogy neki a lelke olyan fontos, hogy az nem halhat meg soha.
De sokan nem elég okosak ahhoz, hogy belássák az Univerzum fizikáját, amelyben egy ember még csak nem is veszélyes hulladék, mert annyira szerencsétlen kis porszem, hogy veszélyt sem képes generálni.
Persze, ez egy "érdekes" gondolat, én annyival jutottam közelebb hozzá, amikor ifjabb koromban kerékpárral fejre álltam és kicsit koppantam az aszfalton.
Ezt én úgy érzékeltem, hogy abban a pillanatban pattantam is fel.
Közben mások szerint valameddig ott voltam elterülve.
Teljes kikapcsolás, processzor leállása.
Az igazi semmi.
Ilyen lesz a halál is, csak abból már nem állunk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!