Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan biztosítsam be, hogy...

Hogyan biztosítsam be, hogy soha ne kelljen visszajönnöm a Földre inkarnálódni?

Figyelt kérdés
Megvilágosodás nélkül.
szept. 5. 13:17
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
79%
Ha komolyan tanulmányozni szeretnéd ezt a kérdést, ajánlom Rudolf Steiner ezzel kapcsolatos müveit. Yt -on elérhetőek angolul (Rudolf Steiner: Life after death). Komoly, 6-9 órás anyagok, nehéz is megérteni, felfogni őket. De "TUDÁS" nélkül nem fog menni. A túlvilágon olyan hogy "személyes emberi akarat", nincsen. Különböző, e világon túli erőknek van kitéve a lélek, amik ellen jobb, ha már jelen földi életében elkezdi felvértezni.
szept. 7. 23:44
 22/35 anonim ***** válasza:
79%

Sehogy

Az nem rajtad mulik

szept. 8. 04:50
 23/35 anonim ***** válasza:
79%

Innen mazsolázhat, talán talál valamit! Nem könnyű olvasmány!

https://www.youtube.com/@rudolfsteiner-antropozofia/videos

[link]

[link]

szept. 8. 09:48
 24/35 anonim ***** válasza:

Én sem szeretnék már visszatérni, egy ilyen csapnivaló, alig kibírható életbe biztos hogy nem. És még a jövő kilátásai ennél is rosszabbak sajnos.

20-as hozzászóló, nyilván szenvedünk, gondolom a kérdező is szenved. Sajnos sokan vagyunk ezzel így.

Egyébként én sem értem, hogy vajon miért jönnek ide ebbe a kategóriába materialista szemléletű emberek. Szerintem sincs velük miről beszélni, nincs értelme. Én sem lépek be olyan kategóriákba, amik távol állnak tőlem, amikkel nem foglalkozok. De ők valami rejtélyes okból kifolyólag állandóan bejárnak ide. Kíváncsi vagyok, hogy vajon például a vallás rovatba is bejárnak-e ellenkezni.

szept. 8. 17:52
 25/35 anonim ***** válasza:
59%
24. Pedig beléphetnél a Tudományok > Alkalmazott tudományok témakörébe! :)
szept. 8. 17:56
 26/35 anonim ***** válasza:
25. Miért lépjek be oda?
szept. 8. 18:07
 27/35 anonim ***** válasza:
74%
Mert a tudományhívők általában materialisták, nem spirituálisak. :)
szept. 8. 18:09
 28/35 anonim ***** válasza:
79%
A 21. századi tudománynak lehet némi spirituális felhangja, de az is spirituális materializmus, inkább technikai forradalom, illúzió, látszat.
szept. 8. 18:11
 29/35 anonim ***** válasza:
Ezt eddig is tudtam, pont ezért nem értjük itt, hogy vajon miért járnak be ide ellenkezni, kötekedni.
szept. 8. 18:12
 30/35 anonim ***** válasza:
Most olvastam a 28-ast, hát ez lehetséges hogy így van.
szept. 8. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!