Miért akar pont most visszajönni az életembe?
Gyerekkori barátnőmről van szó, akivel 5 éve megszakadt a barátságunk, mert a pasija irányítgatta, verte, mindenkit eltávolított tőle, terrorba tartotta. 2009-2014ig voltunk jóban és nagyon sokszor úgy éreztem hogy ez több mint egy sima barátság, olyan lelkitársi kapcsolat volt, nagyon hasonló személyiségek voltunk hasonló gondokkal, háttérrel, stb.
Tegnap este néztem a szűrt engedélykéréseimet facebookon, és láttam hogy júli 14én azt írta nekem hogy eszébe jutottam, bocsánatot kért stb.. Meg mondta hogy mindenről az expasija tehet és hogy már nincsenek együtt. Viszont a fiók amiről küldte ezt nekem már nem élt.. facebook felhasználót írt ki, nem olyat mint tiltáskor, hanem valószinűleg letörölte a fiókot. Nagyon meglepődtem, azt hittem rosszul látok, azt hittem h már rég nem érdeklem...Én kinthagytam egy nyilvános posztot hogy aki fél hónapja keresett azt keressen újra, mert nem láttam a kérést.. Hat kivancsi leszek mi lesz.
Leszögezem hogy csak a témára irányuló válasz érdekel, ezoterikus értelemben, csak az írjon ide aki hisz ebben. Hülye vélemények, trollkodás+ a téma nem ezós megközelítése nem érdekel!!! Akkor kiraktam volna az emberi kapcsolatokba!
Segítsetek légyszi. Normális tanács is jöhet!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!