Hogyan biztosítsam be, hogy soha ne kelljen visszajönnöm a Földre inkarnálódni?
Figyelt kérdés
Megvilágosodás nélkül.szept. 5. 13:17
1/35 A kérdező kommentje:
Bármi érdekel...
szept. 5. 13:18
2/35 Grimfox válasza:
A reinkarnáció okát csak a megvilágosodás szűnteti meg. Az, hogy hogyan jutsz el a megvilágosodásig, az lehet változó. Amíg a reinkarnáció oka meg nem szűnik, addig újra meg fog történni.
3/35 A kérdező kommentje:
Nem fog megtörténni. Nem fogom hagyni
szept. 5. 15:27
4/35 mantis religiosa válasza:
Ne kövess hamis tanokat! Légy része, Krisztus szeretet-közösségének! Élj a Tíz Parancsolat szerint, és halálod után, soha többet nem lesz semmi dolgod a Földön. 😇
5/35 Szervizmérnök úr válasza:
Többször is megírtam neked kb. az utóbbi 1 évben (csak mióta én látom, hogy ezen a témán rugózol), hogy feleslegesen aggódsz, úgysem lesz több dobásod.
Egy élete van mindenkinek.
De mindig találsz újabb partnereket, akik nem ismerik ezt a notórius munkásságod.
6/35 anonim válasza:
A karmád húz vissza ami sokkal nagyobb erő mint a te nem akarásod.
7/35 anonim válasza:
Én is alig várom már hogy vége legyen, de jó hír: csak ezt az egy életet kell kibírni, a következőből te már semmit nem fogsz érzékelni.
8/35 anonim válasza:
Legyél Jézus, fesszíttesd magad keresztre, aztan menny fel a mennybe 🤣
9/35 A kérdező kommentje:
#6 A karmát is ugyanaz a "zseni" alkotta meg, mint aki a leszületősdit. Sokmindent elárul magáról a rendszer és az alkotója 😅
1️⃣🎩💩
szept. 6. 14:12
10/35 A kérdező kommentje:
Sokkal nagyobb erő, mint az en nem akarásom?
Nem ismered még az én "nem akarásomat" 😂
szept. 6. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!