Létezik egy következő élet?
Úgy értem, ha most meghalunk utána indul valami más talán...
És akkor hátha együtt lehetünk olyanokkal akiket szeretünk, de a mostani életünkben soha nem lehetünk velük?
Tudom buta kérdés és sok ilyen van, "ha hiszel benne akkor van, de nem lehet tudni" stb...
Szerintem olyan a halál mint amikor alszol, nem emlékszel rá pedig eltelt 8 óra, csak örökké olyan marad.
Mivel senki nem emlékszik az előző életére nem hiszem hogy létezik.
Ezt miért kell havonta megkérdezni a tudományban?
Az anyagaid bekerülhetnek egy másik élőlénybe... de az egyéniséged, a lelked az nem.
AZ sajnos szétfoszlik, még mielőtt meghalnál.
Nem. Nincs semmi a halál után.
Ahogy születésünk előtt nem voltunk úgy halálunk után sem leszünk.
1
Sokszor arra sem emlékszik az ember,hogy pontosan mit csinált tegnap.De attól még volt előző nap.
#8 (06:54) - természettudományosan művelt emberként tudom, hogy teljesen abszurd a papok által tanított világkép. Minden megtapasztalással szöges ellentétben van a túlvilági lét koncepciója.
Életkorom előrehaladtával sokat megtanultam az aljas emberek természetéről is - így teljesen világos, hogy mi motiválja a magukat vallásosnak, hívőnek, stb. valló személyeket.
Nem szabad hagyni, hogy az élősködő, sunyi, aljas emberi kinézetű férgek megfélemlítéssel elvegyenek ebből az egyetlen életünkből, amit megélhetünk!
Igen, létezik az egymást követő életek sorozata.
Ha akarod, ránézhetsz az előző életeidben történtekre is.
Bele kell fektetni némi munkát, de lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!