Lehetséges, hogy reinkarnáció áll a dolgok mögött?
19/F
Majdnem tizennégy éves koromig időről-dőre bevillantak olyan képek, hogy egy családos férfi vagyok a két lányommal és a feleségemmel. Volt egy Dexter nevű németjuhászunk is. A kelet-Magyarországi Anarcson éltünk. Én kisvárdán dolgoztam egy benzinkúton. Mindez az 1980-90s években.
Ezek a képek villantak be, a szüleim is hittek nekem. Így elhatároztuk, hogy ellátogatunk oda [ Zalaegerszegiek vagyunk].
A teljes döbbenet akkor jött, amikor Anarcson minden utcát ismertem. De egy régi romos házat különösen ismertem. Ott laktunk mi.
Kisvárdán minden utcát tudtam hol van, és a benzinkutat is felismertem.
Az a gond, ha az egyébként sablonos történet nem kitalált lenne, az csak rosszabb lenne, a kérdező szempontjából.
Ld. Dorothy Eady története, aki 3 éves korában leesett a lépcsőn, majdnem belehalt.
De végül "csak" agykárosodást szenvedett, amitől kijött nála egy olyan, hogy állítása szerint, előző életében egy egyiptomi fáraó szeretője volt, különféle részletekre vélt pontosan emlékezni, melyek valójában olvasmányaiból táplálkoztak, nem a reinkarnációból, ami nincs.
Nem olyan jó dolgok ezek:
Itt már minden léleknek sok korábbi élete volt, szóval igen, simán lehetséges hogy egy ideig emlékeztél az utolsóra. Lehet túl gyorsan jöttél vissza, valamiért nagyon siettél, talán pont azért, hogy emlékezz erre.
A Dalai láma már legalább 14- alkalommal jön vissza ugyan oda, és viszi tovább ugyan azt a munkát, de mások is csinálják, csak nem ilyen látványosan.
Meditációt javaslok, és álomnapló vezetését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!