Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy reinkarnáció...

Lehetséges, hogy reinkarnáció áll a dolgok mögött?

Figyelt kérdés

19/F

Majdnem tizennégy éves koromig időről-dőre bevillantak olyan képek, hogy egy családos férfi vagyok a két lányommal és a feleségemmel. Volt egy Dexter nevű németjuhászunk is. A kelet-Magyarországi Anarcson éltünk. Én kisvárdán dolgoztam egy benzinkúton. Mindez az 1980-90s években.

Ezek a képek villantak be, a szüleim is hittek nekem. Így elhatároztuk, hogy ellátogatunk oda [ Zalaegerszegiek vagyunk].

A teljes döbbenet akkor jött, amikor Anarcson minden utcát ismertem. De egy régi romos házat különösen ismertem. Ott laktunk mi.

Kisvárdán minden utcát tudtam hol van, és a benzinkutat is felismertem.

aug. 17. 09:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
Ezt most álmodtad?
aug. 17. 09:24
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Előfordul ilyesmi, ritka esetekben. Igen, valószínű hogy reinkarnáció. De érdemes lenne utánanézni, tényleg lakott e abban a romos házban egy két gyermekes férfi és a Dexter kutya. Hátha valaki környék beli még emlékszik.
aug. 17. 10:33
 3/14 pelgrim ***** válasza:
66%
Igen, lehetséges.
aug. 17. 11:27
 4/14 A kérdező kommentje:
Ok, mindenképpen utánanézünk.
aug. 17. 11:39
 5/14 anonim ***** válasza:
30%

Nem. Valószínűbb, hogy az egészet összehaluztad, olyan gyerekkorod, kamaszkorod volt, hogy szükség volt valami mesét gyártani, egy álomvilágot, ahol különlegesnek érezhetted magad. Mára meg már teljesen elhitted az egészet.

Vagy csak trollkodsz.

aug. 17. 11:46
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

És egész véletlenül pont léteznek azok a dolgok, amik a gyerekkori fantáziában...

Ez még életszerűtlenebb, mint a reinkarnáció.

aug. 17. 12:58
 7/14 anonim ***** válasza:
57%
#6: mindig ámulok azon, hogy egyesek emlékeznek tisztán, hol laktak, mi hol volt stb. előző életükben, mikor én sokszor arra nem emlékszem, mit reggeliztem.
aug. 17. 13:18
 8/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:
45%
Nem kell komolyan venni, a kérdés csak kitaláció szerintem, a szokásos producer produkálja magát.
aug. 17. 22:03
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
Én is zalaegerszegi vagyok.
aug. 17. 22:07
 10/14 anonim ***** válasza:
65%

8

Te paranoid vagy!

aug. 17. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!