Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek a halál után, ha...

Szerintetek a halál után, ha tegyük fel van valamilyen létforma, ott van tér és idő?

Figyelt kérdés
Előre mondom, hogy most nem a vallásos értelemben vett Túlvilág képről beszélek. Hanem, hogy lehet egyfajta másik létállapot. Milyen lehet vajon? Vagy titeket nem foglalkoztatott soha, hogy miért pont ebbe a korba születtetek? Meg egyáltalán minek? Lehetséges, hogy van egy másik, számunkra értelmezhetetlen világ, ahol a mostani világi szabályai értelmezhetetlenek, vagy teljesen mások?

#halál #tudat #létállapot
júl. 10. 00:48
1 2
 1/15 anonim válasza:
81%

Szerintem pont ugyanolyan, mint a Coco-ban. Láttad? Nagyon jó! :)

[link]

[link]

Elbulizgatnak ott a túlvilágon, és amikor már nem emlékezik rájuk senki az élők közül, akkor elillannak, köddé válnak. Szerintem biztos így van. :)

júl. 10. 00:59
 2/15 anonim ***** válasza:
46%
Nincs értelme ezen agyalni Bro! Ezt használd ki. A többi lutri. Az én szubjektív véleményem az, hogy nem lesz semmi. De nyilván ahány ember, annyi elképzelés.
júl. 10. 01:05
 3/15 anonim válasza:
77%
Szoktam ezen agyalni és félek is a haláltól.Én reménykedek benne,hogy van ez után valami de lehet nincs semmi.Szerintem nem érdemes ezen gondolkozni nekem is sokszor eszembe jut és teljesen beparázok de tudom nem kéne hisz ez úgyis megfog történi.Szóval szerintem használjuk ki amíg élünk.
júl. 10. 02:26
 4/15 anonim válasza:
55%

Nem hiszek benne, hogy lenne a halál után bármi is.

Viszont ha mindenképp el kéne képzelem valamit a halál utánra, akkor olyasmit képzelnék el, amit az agyunk semmilyen formában nem lenne képes felfogni. Lehet hülye hasonlat de mint ahogy egy kutya agya nem elég fejlett pl ahhoz, hogy megértse mondjuk egy film cselekményét, úgy az ember agya sem fejlett eléggé ahhoz, hogy el tudjuk képzelni, hogy milyen egy nem materiális síkon létezni. Ilyeneken gondolkodni kívül esik a képességeinken.

júl. 10. 05:55
 5/15 anonim válasza:
66%

Van valami végső nyughely szerintem, ahol semmi sincs. Az elengedés, a teljes megsemmisülés, vagy ahogy tetszik, átadjuk az energiánkat valami másnak. Az univerzum tágul, szóval sokan elférünk benne :)

Energiára pedig szükség van. Vannak lelkek, akik a halál után nem képesek elengedni ezt a földi világot, na ők a mi energiánkat használják.

Szerintem nem tér és idő van, hanem energia.

júl. 10. 06:10
 6/15 anonim ***** válasza:
35%
Talán ha azzal foglalkoznátok elsősorban, hogy élet is legyen a halál előtt, nem itt tartanánk.
júl. 10. 08:43
 7/15 anonim ***** válasza:
20%
Ha van, akkor az anyagi világ. Ha meg anyagi világ, akkor megegyezik ezzel.
júl. 10. 08:58
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

Átlépés a tér világából az idő világába. 3 féle módon lehetséges:

- elalvás

- halál

- beavatás

júl. 10. 09:46
 9/15 anonim ***** válasza:
10%

Nem lesz semmi

Ugyanolyan lesz mint mielőtt megszülettel

júl. 10. 09:52
 10/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
2%

Egyesek többnek hiszik magukat egy hangyánál vagy bolhánál. Jó, hogy nekünk erősebb hardver és szoftver jutott, de az is csak 1 db élet.

Te is csak 1 db vagy sok közül.

A fajnak csak egy utódgenerátor kiszolgálója, akire anyagfáradás után már nincs szükség.

Papa-mama összehoz egy új szoftvert az utódnak, így legfeljebb adattöredékek kerülhetnek át korábbi nemzedékből az jövőbe.

De abból te nem élvezel semmit, elfelejtheted.

El is felejted.

júl. 10. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!