Mit rontottam el? A legtöbb nőből hamar kiábrándulok, mert beteges kötődésük következtében megfosztanak autonómiámtól.
Válassz normális nőt, akinek van hobbija, vagy saját élete.
Az én barátnőm pl. imád egyedül lenni és a saját dolgaival foglalkozni, gyakran utazik hétvégente a barátaihoz, szüleihez.
Ezeket le lehet vágni pár randi után, célzottan érdemes kérdezni.
Ennyiből nehéz nekem leszűrni, hogy ki a "beteg".
Nem tudom, mennyit foglalkozol vele, mennyi a közös program, mennyi az érzelmi igény (ami egyezik nálatok és most nem szexre gondolok!). Mert ha az kevés neki, lehet, hogy itt a bibi. Ha Te folyton elvonulsz (az exem volt ilyen amúgy) és nem beszélgettek, nincs semmi közös, akkor ne csodálkozz, ha nem hagy békén...
Megkérdezem mindig hogyan telt a napja, mert érdekel. Figyelek, arra amit mond, nem vágok a szavába.
Talán, ha hozzámköltözne lefoglalhatná magát a házimunkával, úgyanis kitűnő házias teremtés. Esetleg egy gyermeket csinálni, hogy megvalósítsa önmagát, mivel nem érdekli csak a gyakorlatias dolgok.
*beteg
Akkor inkább használjuk a 'ragaszkodó' szót.
Keresem a foltomat ;)
(Egy foltos 🐺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!