Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Félsz a haláltól?

Félsz a haláltól?

Figyelt kérdés
És ha igen miért?
máj. 14. 18:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem jól értelmezitek a reinkarnációt.

Egy élet lehet nèhány napos,vagy akár 90 év is.

Nincs rá előírás,hogy halál után mennyi idő van rá hogy a tudat kompatibilis testet találjon,több száz év is eltelhet két élet közt.

máj. 15. 11:10
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ahogy meghalsz abban a pillanatban akarhol a vilagon epp megszuleto babába megy a tudatod
máj. 15. 11:16
 23/28 anonim ***** válasza:
22-tehát úgy gondolod,pont annyian halnak meg ahányan születnek?
máj. 15. 11:53
 24/28 anonim ***** válasza:

Aha

Kiveve az ongyilkosok

máj. 15. 12:30
 25/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:

22.

Ha neked ez megkönnyíti az életet, hihetsz bármit.

Csak józan ésszel nehéz felfogni, manapság miért hisznek ilyeneket az emberek. Régen persze más volt, a tudás hézagait bármivel kitöltötték az emberek, amiben támogatták a népet a különböző vallási vezetők is, hiszen nekik az volt az érdekük, a bamba nép jól kezelhető, agymosott legyen.

De ma már adott a globális tudás, internet, fizikát is megtanulhatná bárki.

Pedig még kártékony is lehet, ha valaki azt hiszi, majd egy következő életben lesz újabb dobása, emiatt nem használja ki a jelent.

Nem lesz újabb dobás, ez fizikailag képtelenség, az ember is csak egy túlszaporodott faj.

Egy a sok (sok) ezer közül, növényeket meg minden létformát beleértve.

Egyik létformának sincs több jogosultsága egy újabb életre, sem oka, indoka az Univerzumban.

Egyszerűen nem fontos senkinek a lelke, hiszen az csak egy program, ami a testet működteti. Az új testekhez mindig lesz új szoftver, nem kell a régi, elavult.

Windows 7 sem kell már (esetleg nekem és pár fanatikusnak), van helyette újabb.

máj. 15. 18:11
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem, elfogadtam, mint az életet.
máj. 15. 21:22
 27/28 anonim válasza:
A haláltól rettegek, a testi fájdalmon viszont csak röhögni tudok.
máj. 17. 10:14
 28/28 A kérdező kommentje:
Én valójában nem a haláltól félek ( sőt, néha kívánom is xD), hanem attól, hogy nem létezek az örökké valóságig és nem érzek semmit
jún. 2. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!