Félsz a haláltól?
Figyelt kérdés
És ha igen miért?máj. 14. 18:59
11/28 anonim válasza:
A haláltól nem, de a halál előtti szenvedéstől, fájdalmaktól igen.
12/28 anonim válasza:
Nem. Keresztény vagyok, tudom mi vár rám. Elfogadtam Jézus Krisztust, a szívemben él, így üdvösségem van. Ez az egyetlen remény és biztos pont az életben. Ha nem lennék hívő, lehet hogy félnék a haláltól. A jó hír, hogy te is elfogadhatod Istent, és lehetsz nyugodt az életed felől, de ehhez meg kell értened hogy miért vagy bűnös, és hogy mit tett Jézus érted is. Nincs más út a Mennybe
14/28 anonim válasza:
6 évvel ezelőtt rákkal kezeltek. Nem a haláltól féltem, hanem attól, hogy olyan egészségügyi károsodást szenvedek, amivel már nem akarok élni (pl. megvakulok, a testemen kívül kell hordanom a belemet, ki kell vágni a hangszalagomat, stb)
15/28 anonim válasza:
Nem a haláltól félek hanem hogy előtte nem élek eleget
16/28 anonim válasza:
Az elmúlt 3652 évben 43 alkalommal haltam meg.
Az első kb.10 alkalom kellemetlen,de hozzá lehet szokni.
17/28 anonim válasza:
#16 A 84,93 év elég magas átlagéletkor ahhoz képest, hogy csaknem négyezer évvel ezelőtt kezdted a pályafutásodat. Még az 1900-as években is csak 31 év volt a várható élettartam.
18/28 anonim válasza:
17 - Nem mondta, hogy mindegyik életében ember volt. Lehet becsúszott 1-2 mamutfenyő is 😀
19/28 anonim válasza:
Nagyon sokáig féltem a haláltól! Aztán elolvastam Müller Péter:Kígyó és kereszt című könyvét. Nekem ez segített.
#8 - nak: Ha nem változtatsz akkor nem fáj eléggé.
20/28 anonim válasza:
"Még az 1900-as években is csak 31 év volt a várható élettartam."
A várható élettartamot a csecsemő-, gyerekhalandóság húzza le, nem pedig az, hogy a felnőttek kevesebb ideig élnek. Aki túlélte a gyerekkort, annak ugyanúgy hosszú élete lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!