A kérdező szavazást indított:
Igen!
Nem!
50 szavazat
1/24 anonim válasza:
Nem. Számomra mindent megoldana végre.
2/24 anonim válasza:
Nem. Mitol feljek? Ha odaig jutok, mar mindegy lesz. Utana meg vegkepp mindegy lesz. Addig kell ugy elni, hogy ne erezd elpazaroltnak az eletben eltoltott idot.
3/24 anonim válasza:
Szerintem az élet félelmetesebb, mint a halál, szóval még úgy sem félek a haláltól, hogy tudom hogy hamarosan eljön számomra.
4/24 anonim válasza:
Nem. Vágyom sokszor a halált, mert elegem van az egész szenvedéseimből. Viszont a hírtelen haláltól igen, pontosabban nem akarok hírtelen meghalni, pl. egy balesetben, mert van 1 álmom, amit megszeretnék valósítani,ezért addig nem kéne meghalni. Csütörtökön ismét összeomlott az életem, csak az a kis álmom miatt nem végeztem magammal...
5/24 anonim válasza:
A szeretteim halálától rettegek.
7/24 anonim válasza:
A szeretteimétől igen.
A sajátomtól, nos, nem igazán. Inkább azt mondanám, hogy vannak nagy terveim, és kár lenne egy korai halállal nem megadni az esélyt annak, hogy létrehozzak valami maradandót. De egyébként közömbös. Maga a tény, hogy meghalok, nem ijeszt meg, még akkor sem, ha túl korán érne. Csak elfecsérelt lehetőségnek tartanám a korai halálom.
10/24 anonim válasza:
Mindenki fél.
Ez benne van az emberi természetben..ez ösztönös.
Most persze,hogy nem félsz mert otthon ülsz/fekszel a kényelmes kis helyeden és nem fenyeget valójában a halál.
Mindenki fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!