Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Félsz a haláltól?

Félsz a haláltól?

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 22:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Fèlek, de nem hatârozza meg az èletemet. Nem rettegek attól, hogy autóbalesetem lesz, szívrohamot kapok. Attól viszont igen, hogy lassan halok meg pl leèpülős betegsèg (pl rák). Ha választhatnèk valami gyorsat szeretnèk, elsőkörben âlmomban.
2023. febr. 7. 06:29
 22/24 anonim ***** válasza:
80%
Én félek a haláltól főleg a pokoltól.
2023. febr. 7. 09:08
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Fuldokoltam, egyedül voltam, hamar rájöttem, könnyen lehet, hogy nekem most végem lesz.

Minden erőmmel azon voltam hogy életben maradjak, ez alapján mondhatnánk, féltem a haláltól (hiszen el akartam kerülni).

De semmi halálfélelmet nem éreztem! A családomat sajnáltam, hogy milyen rossz lesz nekik ha reggel átjönnek a szobámba, és kihűlve találnak.

A magam sorsát illetően teljesen nyugodt voltam, csodálkoztam is magamon, hogy az foglalkoztat, hogy ne valami zűrös testhelyzetben maradjak, ami esetleg tetézi a szeretteim lelki sokkját.

Aztán sikerült levegőhöz jutnom, az egész semmissé vált. :-)

2023. febr. 7. 11:37
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem a haláltól félek, hanem a "nem létezéstől". Szerintem nincs semmi a halál után, és most tudatosan nem tudom elképzelni a tudattalanságot, a "semmit". Rossz, hogy nem látom, mi lesz a dolgok vége.
2023. febr. 7. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!