Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha tönkremegy a Föld, hova...

Ha tönkremegy a Föld, hova inkarnálódnak a lelkek?

Figyelt kérdés
Induljunk ki abból, hogy van reinkarnáció. Akkor mi lesz a lelkekkel, ha ide nem születhetnek már meg többé, mert kipusztul az élet? Hová születhetnek?

febr. 2. 08:47
1 2 3
 21/29 Grimfox ***** válasza:
33%

Kérdező:Megvannak az előnyei, persze.

19:A lélek célja a testetöltésben az, hogy képes legyen önmagán kívül más dolgokat megtapasztalni. Nem csak a karmát, mindent, ami eltér az Én-től. Egy szúnyog ugyanúgy él, és észlel maga körül, mint bármi más, ami él. A léleknek mindegy a forma. Ezért van az, hogy nem a lélek dönt a testetöltés helyéről(milyen lény legyen), hanem a karma. A léleknek mindegy.

20: :D Jó, de ezt nem úgy dönti el, hogy hú, őt most megcsípem, mert milyen poén. A szagod alapján ösztönösen vonzódik, és így dönti el, hogy a véred alkalmasabb e, mint másoké, hogy abból neveljen petéket.

febr. 2. 23:12
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

„De nem is a Napra inkarnálódunk.”

Akár inkarnálódhatnánk a Napra is, ugyanis az nem forró, hanem hideg. Mármint nem jéghideg, csak a forróhoz képest hideg. Egyszer olvastam egy írást erről, és hogy megfelelően alkalmazkodott lények laknak rajta. Talán ez volt az: [link]

A kérdésre pedig: Szedlacsik Miklós szerint már elő van készítve egy bolygó az univerzum szélén, ahova azok inkarnálódnak majd, akik nem hajlandóak fejlődni annak érdekében, hogy elérjük az aranykort. Arra is van némi esély, hogy a sötét oldal győz a jelenleg is zajló háborúban, ezt pedig nem fogják hagyni a „fentiek”, és szétrobbantják a Földet. Na, akkor majd szinte mindenki mehet az univerzum szélén előkészített bolygóra, kőkorszaki körülmények közá. Ott nem lesz olyan technológiai fejlttség, mint itt most. Mindent elölről kell majd kezdeni. Itt vannak emberünk előadásai, többször is beszélt már erről:

https://www.youtube.com/user/szedlacsikmiklospph

febr. 3. 00:58
 23/29 anonim ***** válasza:

Ahahhah nyilván tudom hogy egy ilyen kis agyatlan lény nem tudatos csak szarkasztikus voltam meg poénkodni akartam kicsit 😂🙈

A nullás vért szeretik a kis köcsögök, már rég utána néztem mert érdekelt hogy miért csípnek engem annyira

[link]

Bár én nem tudom hogy mi a vércsoportom hivatalosan, de az apám nullás az biztos mert véradó volt, úgyhogy tuti én is az vagyok és tőle örököltem

Ez számomra egy plusz szerencsétlenség, szerencse hogy nem megyek olyan országba ahol terjesztik a maláriát

Bár nagyon messzi egzotikus országban is csiptek már agyon, amikor pár percig a teraszon ültem…

Akkor azt hittem végem lesz

febr. 3. 01:30
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhova máshova, ami nem kipusztult és alkalmas nekik.
febr. 3. 07:53
 25/29 Grimfox ***** válasza:
49%
Én is 0+ vagyok, de engem csak így módjával szeretnek. Gondolom az is számít, hogy mennyire egészségesen él az ember, vagy hogy szed e gyógyszereket, stb. Viszont az A-s vért lehet hogy nem szeretik. Édesapám olyan, és csak szökőévente van rajta 1-2 csípés.
febr. 3. 09:48
 26/29 anonim ***** válasza:
Az Elysiumra.
febr. 3. 10:29
 27/29 anonim ***** válasza:

Engem még a vérszegénység meg a vashiány ellenére is bárhol megtalálnak még szúnyogriasztóval is…

Soha nem lesz rá válasz hogy miért akarnak ennyire

febr. 3. 15:18
 28/29 Grimfox ***** válasza:

Lehet, hogy vékony, és/vagy hajszálerekkel jól behálózótt a bőröd, könnyebben lehet belőled vért szívni. A szúnyog észleli mindezt a hőkibocsátásod alapján.

Azok is elég jó prédák, akiknek kevés szőrzet van a testén.

febr. 3. 17:59
 29/29 anonim ***** válasza:

1. akinek kevés szőrzet van a testén.

2. akiknek kevés szőrzet van a testükön.

febr. 4. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!