Ha tönkremegy a Föld, hova inkarnálódnak a lelkek?
Hát egyszer a nap is tönkremegy, akkor a földnek is annyi lesz
Nyilván az emberiség előbb fog kihalni, erre vannak elméletek, tanulmányok hogy vajon mikor és hogyan
Ha ennyire a lélek a mozgatórugója mindennek, akkor már eleve a földre is jönniük kellett valahonnan
Mondjuk nekem nehéz elhinni hogy a nagyon alacsony rendű élőlénykenek is van lelke, ránézek egy hím szúnyogra ami 10 napig él, karma szempontjából nem tudom mi értelme van az ilyen létformának…
12: ne is mondd, a Nap halála egzisztenciális szorongásom sarokköve! A klímaváltozás mellett.
A szúnyog még istenes lenne, de lehetünk papucsállatkák is, nem látom értelmét, miért haladnék, ha egysejtűként inkarnálódnék életek hosszú során át. Nekem ez érthetetlen.
A fejlődés csak látszat. Az egyetlen fejlődés, ha te most úgy döntesz, hogy kilépsz a körforgásból, és aktívan elkezdesz érte dolgozni. Csak az számít tényleges változásnak, ha kilépsz a körforgásból. Amíg benne vagy, mindegy, hogy milyen formát öltesz.
Nem érdemes ragaszkodni az emberi léthez. Az ember a leginkább szenvedésre hajlamos, és alkalmas élőlény a földön. Ez az emberi öntudattal jár.
Amúgy a szúnyog nem 10 napig él, csak a kifejlett szúnyog élete ennyi. A teljes életciklus hosszabb. De nem az élethosz számít, hanem az, hogy ez alatt be tudja e tölteni a szerepét, el tudja e érni a fajra jellezmő célt(többnyire szaporodás).
Hát mondjuk a szúnyog lárva állapotának sem látom túl sok értelmét, főleg lélek ügyileg :DD
De remélem az nem gond ha meggyilkoljuk őket saját karma szempontjából
Hahaha
16 dehogynem dönt a köcsög!
Pl hogy van akinek a vérét lesz@rja, az enyémet meg úgy imádják mint semmi mást…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!