Lehetséges hogy előző életemben holokauszt áldozat voltam?
Múltkor azt álmodtam hogy egy kis fa ágyon vagy 100 másik emberrel nyomorogtunk ,és olyan csíkos ruhába voltunk és beszélgettünk.
Soha nem érdekelt a holokauszt és nem is foglalkoztatott,így keveset tanultam róla... Szóval lehetséges?
Lehetséges, de nem ez az álom miatt. Azt már régen tudnád, ha így lenne "Soha nem érdekelt a holokauszt és nem is foglalkoztatott..."
Lehetséges, hogy olyan állomáshoz érkezett az életed, amikor el kell számolnod azzal, hogy nem érdekel mások szenvedése. S hogy valóban így van -e, az álom adott egy kis ízelítőt, úgymond gyengéden beavatott. Empátia legyen veled, apátia kerüljön el (aki lepontoz annak úgyanezt csak visszafelé)
Vagy talán rablógyilkos voltál a 19. századi amerikában.
Lehetséges, ha ez így eszedbe jutott, akkor kicsit több is mint lehetséges.
A tudatalatti az álmokon keresztül tud átadni ilyen információkat.
Nem ezo kérdés és kategória pedig annak kellene lennie.
Gyerek koromban olyan 6 évesen rengeteget meséltem anyukámnak, hogy voltam mit csináltam. Ezeket ő aztán elkezdte leírni, magnóra venni.
Nos a 14. Századi paraszt embertől, katonáig, nőig bezárólag mimdenről beszéltem.
Magam sem tudom, hogy csak erős fantázia volt e vagy van a dologban valami. De néha olyan részletességgel beszéltem, amit egy 6 éves nem igen tudhat.
Szóval lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!