Milyen előző élet okozhat mindenféle torokcsakra problémát?
Még az elején. Olyanoktól várok választ, aki foglalkozik spirituális/ezoterikus megközelítésekkel. NEM diagnózist várok, azért is nem az egészség kategóriába írtam, az a rész megvolt, végigjártuk a röntgent orvosokat stb. Szóval nem gyógymódot kérdezek, hanem valami magyarázatot, hogy milyen életfeladat van ebben, miért vállal ilyet egy lélek/miért KELL vállalnia (ha esetleg nem saját választás volt)?
Problémák:
Autisztikus tünetek, emellett önkifejezés nem teljes, kommunikáció gyenge, meg-nem-értések, vagy félreértések MINDENKIVEL, nincs türelme elmondani többször, vagy hallani többször ugyanazt az infót (sőt most már lassan egyszer se), kommunikációs probléma (meg-nem értés/félreertés, vagy kommunikáció erőltetese esetén) dühroham ...
Fogproblémák (huszonévesen FOLYAMATOSAN fogorvoshoz jár).
Nyakfájas, vállfájas, feszes izmok, kattogó, merev nyak, kattogó állkapocs.
Van, hogy a nyak annyira érzékeny, hogy a sima tapintást sem bírja, vagy ha közelít a kéz.
A hozzáértő valaszokat köszönöm!
Nem vagyok hozzáértő.
Az nem érdekes, hogy ez az állapot ebben az életében hogyan alakult ki?
Csak fantázia.
Nem olyan "előző élet" lehetett, ahhol az illető megszokta, hogy:
- a "társai" hülyeségeket beszélnek
- nincs értelme a saját álláspontja mellett érvelnie, mert:
- a "társak" nem kíváncsiak rá
- a "társak" amúgy sem értik meg
Sokat gépezel. Az okozhat autizmust is, ha kiskorodtól, illetve felnőttként meg izomletapadásokat, de akár nyaki gerincsérvet, állkapocs ízületi problémákat, emiatt szédülést, fogcsikorhatást és romlást, fejfájást, fülfájást, idegfájdalmakat.
Mindegy, mi történt. Most ezzel foglalkoznod kell és megérteni, hogy a való világ része is vagy, a testedet karban kell tartanod, szetetettel gondoznod, hogy ne börtön legyen.
Egyébként asztrológiai képletből lehetne még miérteket és feladatokat
kiolvasni.
Gépen dolgozok, úgyhogy a napi minimum 8 óra garantált.
Érdekes módon, mikor vidékre utazom egy évben kb 3x, alig gépezek. Akkor más jön elő, pl majd kiesik a szemem, mert más a megvilágítás a szobában, mint otthon, más a levegő, a légnyomás...ezeket mind érzékelem. Van, hogy ezekhez nehezen alkalmazkodom.
Szerintem a nagyvárosi létre úgy reagálok, hogy belebujok még jobban a telefonba. Amivel pont, hogy magam alatt vágom a fát. Engem is zavar. De egyszerűen nem tudok annyira lenyugodni az itteni nyüzsgéstől, hogy rendben pl. egy könyvet el tudjak olvasni (pedig szeretek). Nekem ehhez kell a nyugalom a környezetemből. Vagy hogy ne legyenek egymás hegyén-hátán az emberek...Vidéken ez megvan, ott automatikusan hagyom el a kütyüket, nem is hiányoznak.
Mindegy, igyekszem, megnézem mit tehetek.
Köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!