Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért hiszed el, hogy a...

Miért hiszed el, hogy a nehézségeken keresztül tanulni lehet bármit is, vagy akár fejlődni?

Figyelt kérdés

Volt az életemben jópár, és nem hogy nem fejlődtem, inkább süllyedtem, 'good girl gone bad' módra.

Szóval szerintem ez csak parasztvakítás, és azért van hogy szó nélkül $z*pd be a szenvedést, mert hogy az neked majd milyen jó lesz...na ja.

Szóval kívancsi vagyok, hogy aki még hisz ebben, az mi miatt...

2023. nov. 21. 20:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
És azt is igaznak, logikusnak látom, hogy az ember, aki természeténél fogva mindig a kényelemre törekszik sajnos, nem fejlődik, ha minden az ölébe hull. Ez ilyen luxuscsapda. Amíg nem jön be egy probléma, legyen az testi, lelki, anyagi, párkapcsolati, gyereknevelési, akármi... addig azt hisszük, a mi érdemünk, nekünk ez jól megy már és nem akarunk változtatni akkor se, látjuk a repedéseket és már gyanús lehetne... mert félünk az ismeretlentől meg túl sok energia.
jan. 30. 19:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!