Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valami videó arról hogy...

Valami videó arról hogy milyen lehet a halál után?

Figyelt kérdés
Olyan videókat keresek amik a leírtak alapján bemutatják milyen lehet a halál után. Tudtok ilyeneket? link.
2010. okt. 19. 14:42
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Na ez a pokol-mennyország sem teljesen így van ám! Mert gondoljunk bele, hogy mennyit tudunk a halál utáni életről, létezésről? Szerintem erről a két fogalomról sem tudunk semmi biztosat. Szó szerint semmit!

Különben sok helyen úgy írják, hogy nincs pokol csak egy szint ami nem túl jó, ahol a gonosz lelkek vannak. Bár mint tudjuk a gonoszság az nem biztos, hogy összekapcsolható a lelkünkel. Én úgy gondolom a lelke alapján mindenki jó, szerethető.

2010. okt. 30. 18:17
 32/36 anonim válasza:

Nem az a lényeg hogy jó ember légy hanem elfogad Jézust mint személyes megváltódként mert Jézus elvette minden bűnünket.

Csak Isten igéjében kell járnunk és üdvözlésünk lesz a mennyben!! Ahogy a Bibliában minden le van írva!

2010. okt. 30. 19:34
 33/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. okt. 30. 19:53
 34/36 anonim ***** válasza:

A kérdés az, hogy létezhet-e a tudat a testtől függetlenül is. A válasz: Igen.

És hogy hol a bizonyíték? Nem olvastam, nem youtube-on láttam, nem mesélték. Saját tapasztalat, tehát megdönthetetlen!

2010. nov. 4. 17:05
 35/36 A kérdező kommentje:
Leírnád?
2010. nov. 4. 17:17
 36/36 anonim ***** válasza:

Olvasom itt a vita kibontakozását. Igazából én is egy szkeptikus, materialista "hiszem, ha látom" ember vagyok.

Kb 20 évvel ezelőtt olvastam Moody könyvét és azért az meglepett, hogy mindenkinek ugyanolyan élményei voltak a "fénylénnyel" az "alagúttal" és a "testen kívüli"-séggel.

És pont a testenkívüliség keltette fel az érdeklődésemet. Amíg az összes korábbit betudhatjuk a hülve parázsló agyunk elektromos zavarának, addig azt nem tudom mivel lehet magyarázni, hogy testen kívül olyanokat is láttak a klinikai halálban lévők, amit előtte nem láthattak és való igazak voltak.

Pl: szomszéd helyiségben mi zajlik pont az újraélesztés alatt, aztán: szekrény tetején egy cetli (nem tudhatta) és megmondta azt is, mi van a cetlin. Stb.

Én nem tudok és nem is akarok állást foglalni. De elgondolkoztató és nem lehet egyszerűen biológiára meg hallucinációra hivatkozva lesöpörni (és jól lehülyézni azt, aki esetleg elhiszi).

2010. nov. 4. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!