Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valami videó arról hogy...

Valami videó arról hogy milyen lehet a halál után?

Figyelt kérdés
Olyan videókat keresek amik a leírtak alapján bemutatják milyen lehet a halál után. Tudtok ilyeneket? link.
2010. okt. 19. 14:42
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
40%
ha lenne most olyan youtube video hogy csak sötétség, és hang sincs, akkor belinkelném, de nem találok.
2010. okt. 19. 14:49
 2/36 A kérdező kommentje:
Őőő azthiszem , igen biztos vagyok benne hogy oda írtam " amik a leírtak alapján" Ha nézel egy ilyen filmet az nem arról szól hogy megkérdezik az ember aki klinika halálból vissza jött , hogy Mit láttál? fingom sincs ... nem ... leírtak alapján , tehát ha megnézed egy dokumentum film ami ezzel foglalkozik abban nem ez lesz hogy csak sötétség hanem az hogy fényt láttam stb.. és kíváncsi vagyok videóra.
2010. okt. 19. 14:55
 3/36 anonim válasza:
74%

http://www.youtube.com/watch?v=IMGskL_bujE

Ez egy 6részes dokumentumfilm. Kár hogy angolul beszél.

2010. okt. 19. 15:11
 4/36 anonim ***** válasza:

" csak sötétség hanem az hogy fényt láttam stb"

Meghal valaki leáll a szíve akkor leáll mindennek a működése a szemé a leginkább, mit is lát akkor? Vannak elemi biológiai ismeretek az ember azért jár iskolába. Az hogy tudományos fantasztikus művek születnek az emberi agy csodálatos képzelőereje által az egy dolog, nem baj. De ezeket az elképzeléseket hiedelmeket úgy venni mint a száz százalékos valóság az már több mint hiba, és 2010-ben méginkább az!

2010. okt. 19. 15:13
 5/36 A kérdező kommentje:
Barátom te nem hiszel benne. Én hiszek benne. Ugyanúgy egyik ismerősöm aki most biológus tanhallgató.
2010. okt. 19. 15:15
 6/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket!
2010. okt. 19. 15:15
 7/36 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Egyenesen át című filmet
2010. okt. 19. 15:29
 8/36 anonim válasza:
68%
15:11-es vagyok. Nos alapvetően racionális gondolkodású ember vagyok, éppen ezért nem merülnék filozófiai fejtegetésekbe. Ugyanakkor úgy gondolom a kérdezőnem nem alaptalan a feltevése. Elég a természetnek azon törvényszerűségéből kiindulni, amit millió, és millió konkrét példával lehet igazolni, hogy az mindíg és mindenben az egyensúlyra törekszik. Ezért logikátlan megközelítés lenne azt gondolni hogy pont az élet (-utáni élet) kérdése kivétel ez alól. Az egyik legmegcáfolhatatlanabb bizonyíték a lélek létezésére az, amikor valaki valakit hátulról erősen néz (pl. egy fiú egy lányt). Ha pedig a nézett személynek nincs lefoglalva mással a figyelme (bár még ez sem kizáró tényező) akkor érthetetlenül ugyan, de megérzi, és visszanéz az illetőre. Vagy háborúkban gyakori példa amikor baj történik egy anya gyerekével, és a szülőt hirtelen szorongás tölti el miközben bevillan elé a fia képe gondolatban.
2010. okt. 19. 15:30
 9/36 anonim ***** válasza:
vagy amikor előre tudod, hogy a feka fog meghalni elsőként a filmben...
2010. okt. 19. 15:50
 10/36 anonim ***** válasza:

"legmegcáfolhatatlanabb bizonyíték a lélek létezésére az, amikor valaki valakit hátulról erősen néz (pl. egy fiú egy lányt). Ha pedig a nézett személynek nincs lefoglalva mással a figyelme (bár még ez sem kizáró tényező) akkor érthetetlenül ugyan, de megérzi, és visszanéz az illetőre"

Ajjaj!

2010. okt. 19. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!