Valami videó arról hogy milyen lehet a halál után?
19:15.
"Bizonyítsák be. Tudod, ez úgy működik, hogy ha valaki állít valamit, akkor neki is kell azt bizonyítania."
Ne érts félre, nem szívózni akarok, de azt ki bizonyította be, hogy van egy külső materiális világ, amiben mi benne lennénk? Mégis el van fogadva ténynek...Csak annyit tudunk, hogy érzékelünk...hogy érzetünk van a világról...de ez simán lehet mentális is, akárcsak álom idején, vagy ott belehullanánk egy másik univerzumba? Nem hinném. Ha pedig a világ mentális, akkor tök könnyedén meg lehet magyarázni a testen kívüli élményektől kezdve a klinikai halálig mindent, hiszen a tudatunk/elménk tovább él, s egy másik "világ" jelenik meg neki a halál pillanata után. :)
a kérdésre válaszolva...videót nem lehet készíteni, mert a halál utáni állapotba nem tudunk átvinni videót. :D
üdv
25/F
LastOne.Left
19.15.
Az eredeti kérdésre válaszoltam, és Te, ezzel az E/2 személyű alakokkal?
Nézd, a hangevételedből minderre ugyanúgy írhatnám, amiket felsoroltál, mint Te írtad: Forrás? Mert azt annak ellenére hogy számonkérted, nem írtál! :))
Mivel nem akarok senmit meggyőzni sem megcáfolni, én nem keresgélek forrás után, nekem mindegy, ki mit gondol, joga van hozzá, ahogy Neked is. Nekem rendben van, hogy Te máshogy gondolod, már csak azért is, mert régebben én is így gondoltam, jobban meg tudlak érteni. Szándékosan egyetlen esetben sem írtam E/2. személyű alakot, ahogy Te tetted, mert ha úgy írtam volna, hogy pl. "ha száz emelet magasból lezuhanva szétkenődsz a betonon", "elhiheteted, hogy...", "az agyad rendezi össze", "kizárásos alapon az agyaddal van a gond" stb, ezek meggyőzési érvek, amiket Te használsz, ami szerint meg akarsz győzni. Írtam, hogy nyitott vagyok eredeti forrásokra, ilyet viszont nem írtál.
Ha bárkit érdekel, amiért más a véleményem:
"Téves. NAGYON sokat tudnak."
Engem ez nem győzött meg, mert orvosoktól máshogy hallottam, és az ő magyarázatuk meggyőzőbb volt. És lám, lám, utánam is írtak páran, akik másféle véleményükről adtak hangot, tehát feltételezhetően őket sem...
"A kettő egy és ugyanaz."
A kérdés szempontjából nem, innentől fogva feleslegesnek találom a magyarázatot.
"Mi több, az életből kilépés nem egy használható fogalom, mivel rendkívül ritkák azok az elhalálozások, ahol ténylegesen egy pillanat alatt áll be a halál."
Az életből kilépés szerinted = egy pillanat alatti halálbeállást jelent, szerintem nem, és itt azt magyarázgatod, hogy egy pillanat vagy nem. :)
Egyébként honnan tudod, hogy a NEM elnyújtott, relatíve hosszadalmas haldoklás alatt, (...amelynek során nem fokozatosan, lépésről lépésre állnak le a különböző területek, zavarokat eredményezve...blablabla) - NEM járnak hallucinációkkal? Honnan tudod, hogy "ha pedig ténylegesen beállt a halál - az agyé is -, akkor értelemszerűen már hallucinációk sem lehetnek, mivel már az agy sem működik, így érzékelés sincs"? Idézlek: "TUDOD, HA EZ ÚGY MŰKÖDIK, HOGY HA VALAKI ÁLLÍT VALAMIT AKKOR NEKI IS KELL AZT BIZONYÍTANIA".
Mint tudjuk, még soha, senki nem bizonyította be azt, hogy mi van a halál tényleges beállta után. A tudomány állít valamit, és az olyan bizonyítás, hogy "ha ez van, akkor ez a következménye" alapon a "ha meg az van, akkor az a következménye" - nekem nem mérvadó, mostanában pl. gyereknevelési könyvekben olvastam ennek megcáfolását.
Úgy gondolom, a véleményéhez mindenkinek joga van, ezért írtam le, és rendben van, ha a tiéd más.
Eljutott hozzám egy agykutató orvos előadása, akinek klinikai halálélménye gyökeresen megváltoztatta a véleményét! Sajnos nem tároltam (mert nekem ehhez nem kellenek érvek, fel sem merült bennem, hogy bárkinek -a kérdezőnek- még elküldhetem), talán valaki belinkeli.
17.07
Megtaláltam a sztroke-ból felépült agykutató videóját, bár eredtiben hosszabbra emlékszem, egy másik honlapon (a honlapot nem ismerem). A felső videó, indítás előtt magyar feliratra átállítható.
17.07
(ui.: Üdv LastOf One, már annyiszor írtam, gyakran felbukkansz a hsz-aim után.)
Nem, nincs róla videó :D bár talán van de hogy az mennyire fedi a valóságot az más kérdés.
Legjobb ha elolvasol egy könyvet, vagy történetet és elképzeled.
Hogy mi van a halál után? Nos, Te ember vagy ezért ezt nem értheted. Én elmondanám neked de nem lehet szavakkal leírni, és megérteni sem tudnád.
Ha csak egyet mondok: testen kívüliség. El tudod ezt képzelni? Nem azt, hogy kilépsz a testedből és átlépsz a a becsukott ajtón. Hanem az érzést. Hogy nincs agyad, megszűnik az idő és minden korlát leomlik. A halál után teljesen más minden, állítólag nagyon jó, negatív élmény ritkán adódik.
A legtöbbször aki meghal átesik a testen kívüli élményen. Hmm nagyon jó lehet. Közben már láthatsz olyan dolgokat is amit a szemeddel nem láthattál. Esetleg lelkeket is akik még a Földön vannak. Az őrangyalaidat is láthatod, vagy olyan szellemeket akik érted jöttek, hogy segítsenek.
Aztán eljutsz a fénybe, alagúton át vagy nem.
Lepereg előtted az életed, akkor láthatod mit tettél jól és rosszul.
Aztán valószínűleg betekintést nyerhetsz abba amit úgy hívnak mennyország. De már biztos jártál ott. Gondolom nehéz visszaemlékezni rá :). Ott csodaszép és kellemes minden. Tényleg leírhatatlan, a Föld legkáprázatosabb helye ahhoz képest szinte semmi.
Aztán felkészülhetsz egy újjászületésre. Talán te is dönthetsz majd mit akarsz, hová akarsz születni. Elvileg a mostani életedet is te választottad, ez korábbi életeid érdeme is egyben.
Nem csak ide a Földre születhetsz. Van még pár bolygó ahol élhetsz majd.
Ha döntöttél akkor tádámmm ennyi volt a halál után és újjászületsz. De nem írtam ám le minden ez csak egy mikroleírás volt, el nem tudnád képzelni mi minden van még a halál után.
Ha már itt tartunk, Én hiszek Istenben, de ki számít jó embernek?
Aki Isten akaratából, illetve azért mert fél hogy a pokolra kerül csinál jó dolgokat embertársaival
VAGY
Aki nem hisz Istenben, és önszántából csinál jó dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!