1910 ben még csak 2 milliárd ember volt tehát azt jelenti ha ma 8 milliárdan vagyunk, hogy minden 6 dik embernek van csak előző élete, de mégis a legtöbb ember aki utazik az lát valamit, Akkor, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
2023. okt. 13. 12:51
12/24 anonim válasza:
Valaki írta, hogy 22mrd lélek van idekötve. Nyilván ez egy tipp, erre vonatkozólag sem bizonyíték, sem cáfolat nincs. De valahogy úgy tudom elképzelni, hogy így nagyon durván nagyjából háromszoros a lelkek száma a leszületett egyedekhez képest, akkor 1/3 járja a földet, 2/3 van "odaát" aztán amikor valaki innen át-távozik, más jön le, az előbbi át-távozó később születik újjá. Ez az én teóriám, amit se megerősíteni, se cáfolni nem tudok, csak így gondolom. Hülye példa, de mintha egy focicsapatban lenne 2x annyi tartalékos, mint ahány a pályán van.
13/24 anonim válasza:
Nem tipp, olvass Kardecet és Xaviert.
14/24 Grimfox válasza:
Honnan tudod, hány lélek van, ami emberként reinkarnálódhat? Illetve hogy egy embernek csak emberi előző élete lehet e? A reinkarnációt hirdető (eredeti)tanok nem tesznek különbséget az élőlények lelke között. A lélek egyféle. Az alak, amit felölt, az sokféle.
15/24 anonim válasza:
És 1910 előtt szted hány milliárd ember élt addig?
16/24 anonim válasza:
Most nagyon sok lélek itt van a fejlődés miatt, ezért vagyunk 8 milliárdan, szóval a többség itt van és várja az elmenetelt, ha lejár a fejlődési ciklusa, vagy ő maga dönt úgy, hogy nem szeretne részt venni a jövőben. Mivel közel vagyunk egy érettségi vizsgához, nagy valószínűséggel sokan el fognak távozni, tehát kevesebben lesznek Földön, többen a szellemvilágban. Most pont fordítva van, az inkarnációk is sűrűbbek, gyakoribbak, pont a kegyelmi idők miatt. Szóval, most majdnem mindenki itt van és lehetőséget kapott a fejlődésre, amivel lehet élni és visszaélni. Az instant karma is elég jól működik, a visszahatásokat gyorsan és sűrítve megkaphatjuk, ezáltal tanulhatunk, de ebben benne vannak az előző élet cselekményei és mulasztásai is.
17/24 anonim válasza:
és az ősemberek meg az egyiptomiak?
18/24 anonim válasza:
Istenem, sok a hülye a kommentekben.
Az első ember nem reinkarnálódhatott.
Na de mi számít annak?
Miből lettünk?
Az állatokkal is ez van?
Túl sok kérdést vetne fel, amelyek egyértelműen lehetetlenek.
A válasz: reinkarnáció NINCS aki akar az hihet benne de a lényeg az hogy nem létezik
19/24 Grimfox válasza:
Ha minden élőlény reinkarnálódik(a hindu tanok szerint igen), akkor az első ember miért ne reinkarnálódhatott volna? Vagy miért ne lehetett volna ő maga is egy reinkarnálódott lélek, ami előtte más élőlény volt? A sok kérdést, amit ez a téma felvet, a hinduk filozófiai alapon már megválaszolták, mert valahogy nem szeretik, ha lyukak vannak a vallásuk logikájában. Náluk van vallás, vallásfilozófia, és filozófia, ami a másik kettő kérdéseit boncolgatja. És elég terjedelmes az irodalma is.
20/24 anonim válasza:
19 - Én hivatásos teológus vagyok, pont a hinduizmus a szakterületem, de abból, amit te írtál, semmi sem igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!