Ha te nyernéd az Eurojackpot főnyereménymét ( 11,2 milliárd Ft. ) mely szavakkal mondanál fel a jelenlegi munkahelyeden?
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 18:10
1/24 anonim válasza:
2/24 anonim válasza:
A modoromon nem változtatna a világ összes kincse sem. Békésen megmondanám, hogy jobbat találtam.
De lehet nem is rögtön, mert szeretem a munkám és mivel nincsenek barátaim, családom, ezért nem akarnék unatkozni.
3/24 anonim válasza:
Azzal, hogy a kreatív oldalammal is foglalkozni szeretnék sokkal komolyabban, ezert áttérnék részmunkaidőre, vagy alkalmi munkaidősnek, beugrósnak.
4/24 anonim válasza:
Odamennék a főnökömhöz felmásznék az asztalára leguggolnék és kitolnák egy gigakábelt aztán azt meg szétpisilném.
6/24 anonim válasza:
Sehogy, most CSED-en vagyok, simán hagynám lejárni a GYED/GYES-időszak végét, és nem jelentkeznék, hogy most akkor jönnék vissza. Gondolom van ennek hivatalos menete, amit persze követnék, de addigra úgyis valaki számomra totál ismeretlen lenne a főnököm meg a HR-es is, szóval nem igazán csinálnék ebből ügyet, na meg gondolom ők sem.
7/24 anonim válasza:
Nem mondanék fel! Ért már engem olyan szerencse az életben, amely miatt "felmondhattam volna", de nem tettem - és ez esetben sem tenném, mert a munkám az életem!
8/24 anonim válasza:
Nem mondanék fel. A pénzt, akár mekkora összeg, gyorsan el lehet költeni, és ha nem lenne bevételem, akkor mit csinálnék a nyeremény elköltése után?
Egyébként pedig az összeget elutaznám.
9/24 anonim válasza:
Munkanélküli vagyok, szóval nincs ilyen gondom
10/24 anonim válasza:
Egyelőre nem mondanék fel, csak csökkenteném az óráim számát. Amúgy meg írnék egy normális, illedelmes emailt, hogy kilépek. Nem szeretem a céget, de pont nem azokkal az emberekkel van bajom, akik aztán ezt a levelet olvassák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!