Mi lesz annak a lelkével aki öngyilkos lesz? Még rosszabb életbe kell vissza születnie talán?
Együttérzek veled.
Én sem látok túl sok kiutat mostanában
22: Mielőtt nagyon együttéreznél, jól gondold meg a szavaid te is, mert Magyarországon másokat öngyilkosságra buzdítani bűncselekmény, Interneten keresztül is, névtelenül is.
23: Tényként állítasz kitalációkat, amit senki nem látott, sehol nincs. Blabla.
26.
Értelmezési zavaros gyűlölködő lelki nyomorék, megint kötekedsz velem?
Neked komolyan ennyi az életed, hogy kipécézel egy nicket és ott kötsz belém, ahol csak tudsz?
A 22. hozzászólás (aug. 30. 11:14) megfogalmazása kimeríti az öngyilkosságra történő befolyásolást, ami Magyarországon bűncselekmény.
27. Te egy egészen beteg megrohadt lelkü gonosz ember vagy. Hogyan meríti ki az az öngyilkosságra buzdítást, hogy valaki leírja Ő EGYÜTTÉREZ MÁSSAL????? Hogy leírja Ő SEM LÁT SOK KIUTAT A SAJÁT HELYZETÉBŐL???? Beteg vagy nagyon, és funkcionális analfabéta. És fenyegetsz, ergo az öngyilkosság felé terelsz egy amúgy is rossz állapotú embert, na ez viszont megáll!! Tükröt mutattam a fekete lelkednek? Nagyon helyes!
Te megtámadsz egy szerencsétlen embert ok nélkül és meg megvédtem, ez a különbség az emberi minőségeink között!
28.
Értelmezési zavaros lelki sérült, be kellene szedni azokat a gyógyszereket, amit felírtak neked!
Ha nem, akkor fel kell íratni!
Péntek van, siess a rendelőbe!
Ès ha sehova nem jutsz? Csak voltál ès múltál? Mi van ha nincs túlvilág csak az emberek ezzel nyuktatják magukat..
Akkor mi van?
Amúgy minek az öngyilok? Egyszer úgyis vège majd magától .Nem èrsz rá vagy mivan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!