Kilátástalan élet, és öngyilkosságra vágyakozás ez mind rossz karma nekem, mit tehettem hogy ez lett a jutalom?
Fa meg szikla mindenhol van.Többit a természet megoldja.
Igyál meg egy kőbányai védőital azt minden jobb lesz.
Nem bántani akarlak ezzel. Pszichológusnál jártál már? Mert, ha tényleg nem tudod értelmezni sem a folyamatokat egy gyárban, akkor ott fogyatékosság lehet.
Anyádnak igaza van. Ne igyál! Az nem megoldás.
Lehet a karmára fogni, ami van, de ettől nem oldódik meg a probléma. Ha meg hiszel a karmában, akkor alap, hogy az öngyilkosság nem vált meg.
Amíg elhiszed ezt a karmás f a s z s á g o t, és azt hiszed, hogy a pia megold mindent, addig nem fog változni semmi.
Én se értek szinte semmihez, mégis hazaviszek havonta 300 nettót betanított munkásként is. Tudod mi a trükk? Addig próbálkozom, míg nem sikerül valami. Ha épp a munkám megtartása nem sikerül, akkor megyek máshová, és szerencsét próbálok ott.
A saját lakást felejtsd el jó időre, túl nagy falat, és azt fogod érezni, hogy sosem fog sikerülni. Kezdd kicsiben. Mondjuk legyen a cél az, hogy legyen 100.000 forint megtakarításod. Utána duplázd meg. Aztán jöhet egy kicsit nagyobb terv, a lényeg az, hogy teljesíthető legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!