Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi a következménye, ha valaki...

Mi a következménye, ha valaki előző életében öngyilkos volt?

Figyelt kérdés
Mivel lehet helyrehozni a karmát? Miért bűn egyáltalán, ha pl. 60 évesen követi el, és nincs gyereke akit hátrahagy, akkor kinek árt vele, hogy bünti jár?
2022. szept. 15. 18:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
56%
Ki a fax tudja mi lesz?
2022. szept. 15. 18:41
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem hogy te kipróbálnád, lehet következő életedben értelmesebb válaszokat kellene írj, az lenne a büntetésed. Egyébként, ha nem hiszel az egészben, mennyire kell élettelennek lenned ahhoz, hogy ebben a kategóriában kelljen beírkáljon ilyesmiket. Biztos rohadt sok pénzed, jó párkapcsolatod, és sok barátod van, azért van ennyi időd. Kedves tőled, hogy ránk szánod :)
2022. szept. 15. 18:44
 3/18 A kérdező kommentje:
*beírkálj. Szerkesztés gomb tök jó :)
2022. szept. 15. 18:45
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

Én sem értem hogy miért ekkora bűn ez karma szempontjából

Ha csak nem valóban szenvedni születünk le és aki megváltja magát az utána meg rosszabb helyzetbe születik bele…

Ha a jog nem bünteti az öngyilkosokat(már nyilván azokat akiknek nem sikerült) akkor a karma csak azért büntetheti amit mondtam

Meg ugye ezzel is akarjak megakadályozni az öngyilkosokat.

Engem ugyan nem lehetne, az utolsó dolog ami érdekel hogy mi lesz a kövi életemben

Az előző is nyilván szar volt, a mostani még szarabb, kit érdekel mi lesz?

2022. szept. 15. 18:52
 5/18 anonim ***** válasza:
5%
Sajnos az le sem születik többet. Örökkön örökké a legutolsó napját éli újra. Nem szabad öngyi lenni. Inkább szenvedd ki a karmád még az életedbe
2022. szept. 15. 18:55
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
2-es. Most komolyan mit szeretnél? Leírja valaki hogy következő életében szarvasmarha lesz, vagy a pokolban szenved 1000 évig? Mennyire kell valakinek ennyire egybitesnek lennie hogy ilyen kérdéseket írjon ki és komoly válaszokat várjon rá? Senki nem tudja mi lesz.
2022. szept. 15. 19:03
 7/18 anonim ***** válasza:
2022. szept. 15. 19:12
 8/18 A kérdező kommentje:
De ha te ehhez így állsz, mit keresel ebben a kategóriában? Még azt sem mondhatod, hülyéket megtéríteni, mert aki hisz benne, nem miattad hagy majd fel vele. Mivel nem hiszek tanulnimem tanulhatsz belőle tehát akkor mi hasznod van ebből? Miért nem foglalkozol azzal amiben hiszel/ami érdekel? :D Miért pazarlod az idöd? Erre mondjuk kíváncsibb vagyok mint a kérdésre adott válaszra :D Azért annyira nem zsíros az életed nem? Nem nagyon sikerülnek a dolgok, aztán megpróbálsz kicsit a neten kiengedni, nem?
2022. szept. 15. 19:14
 9/18 A kérdező kommentje:
*Mivel nem hiszel benne, tanulni nem tanulhatsz
2022. szept. 15. 19:15
 10/18 anonim ***** válasza:
60%

Én válaszoltam a kérdésedre: senki nem tudja mi lesz halál után!

Kérdező, viszont a válaszaidból pont az látszik hogy te vagy egy frusztrált lúzer aki kötekedni, személyeskedni jön ide és nem én. De mindegy, legyen ez a legnagyobb örömöd. :-)

2022. szept. 15. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!