Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi a következménye, ha valaki...

Mi a következménye, ha valaki előző életében öngyilkos volt?

Figyelt kérdés
Mivel lehet helyrehozni a karmát? Miért bűn egyáltalán, ha pl. 60 évesen követi el, és nincs gyereke akit hátrahagy, akkor kinek árt vele, hogy bünti jár?
2022. szept. 15. 18:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát nemtom, nekem nem jut eszembe olyan témákhoz írni amikről úgy érzem leszarom őket/nem hiszek bennük. Pl. nem megyek oda leírni egy istenről szóló kérdéshez hogy nem létezik. Mert mi a bánatért, ha nem létezőnek tartom leszarom, nem pedig azt válaszolom nem létezik, mert ezt trollkodásnak hívják. Nyilván aki megkérdezi , hisz a reinkarnációban,és nem ezzel kapcsolatosan szeretne vitázni, hanem egy hasonló ám a témában jártasabb egyéntől kérdezni. De ezt te is tudod nagyon jól :D Csak trollkodni akartál. Szerintem az az igazi lúzer, aki ezen az oldalon még azt sem tudja megtalálni, mi érdekli őt valójában, annyira jellemtelen, vagy ha igen, képtelen azzal foglalkozni, mert inkább odatrollkodik olyan alá, ahol maga is tudja, hogy csak szembenállást vált majd ki :D Annyira hülyének nem gondollak ezt ne vágd le,ezért gondolom, hogy troll vagy. Trollkodni pedig általában nem azok szoktak az interneten, akik bármi másban sikeresek az életükben. Nem én személyeskedem, te árultad el ezzel magad.
2022. szept. 15. 19:47
 12/18 anonim ***** válasza:
13%
A nagy szakállú kutya télapót se érdekli. Ellenben itt gyűjtöd a troll karmát. Ez visszasül.
2022. szept. 15. 20:43
 13/18 Darius- ***** válasza:
100%

A leirt példaddal nem tartom bunnek az ongyilkossagot.

Azt jol mondod, hogy akit nem érdekel az ezotéria, keressen masikat.Én leteszem azt a konyvet, amelyik nem jo.

2022. szept. 15. 20:50
 14/18 anonim ***** válasza:
14%
Mintha visszaszületnel , egy eleted van es kesz elszarod akkor ennyi volt
2022. szept. 15. 22:49
 15/18 anonim ***** válasza:
30%

Ha megölöd a Teremtő egyik megnyilvánulását, ami megtapasztalni, megismerni szeretné magát, az általa létrehozott teremtésben, az rendben van szerinted?

Mellesleg ez az al-teremtő te vagy, része az egésznek, elvenni önmagad életét vagy elvenni más önmagad életét, értelmetlenül, nem helyes, rendkívül önző, és negatív karmával jár.

2022. szept. 15. 23:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Egyébként sem terveztem, a kérdés pusztán filozófiai volt, csak ugye te nem szoktál filozofálgatni, mert gyakorlatias jellem vagy, ezért is kell 15 profil, szereted gyártani őket. De igazából alapból szánalmas vagy, szal tökmindegy, ez már csak hab a tortán :D
2022. szept. 16. 00:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom hogy a lélek beteljesületlensége, örömtelensége miatt így próbál kapcsolódni a Fényhez. Ennek is karmikus oka van. A múlt, a jelen és a jövő is egyszerre hat rá.

Ritka esetben, morális szempontból születhet egy ilyen döntés, ha a lélek úgy érzi, hogy valami nagyon rosszat cselekedne, akkor "belekényszerítik" vagy belekényszeríti magát egy ilyen helyzetbe. De ne ezt vegyük alapul!

Sokszor van megoldás, csak iszonyatos türelem kell hozzá! Ahogy mondják, az idő elrendezi. Sokan ezt nem tudják kivárni, mert közben a megoldatlan feszültség szorongatja őket. Lehet hogy próbatétel, amit ki kell állni.

2022. szept. 16. 00:22
 18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a választ! :)
2022. szept. 16. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!