Mi a következménye, ha valaki előző életében öngyilkos volt?
A leirt példaddal nem tartom bunnek az ongyilkossagot.
Azt jol mondod, hogy akit nem érdekel az ezotéria, keressen masikat.Én leteszem azt a konyvet, amelyik nem jo.
Ha megölöd a Teremtő egyik megnyilvánulását, ami megtapasztalni, megismerni szeretné magát, az általa létrehozott teremtésben, az rendben van szerinted?
Mellesleg ez az al-teremtő te vagy, része az egésznek, elvenni önmagad életét vagy elvenni más önmagad életét, értelmetlenül, nem helyes, rendkívül önző, és negatív karmával jár.
Én úgy tudom hogy a lélek beteljesületlensége, örömtelensége miatt így próbál kapcsolódni a Fényhez. Ennek is karmikus oka van. A múlt, a jelen és a jövő is egyszerre hat rá.
Ritka esetben, morális szempontból születhet egy ilyen döntés, ha a lélek úgy érzi, hogy valami nagyon rosszat cselekedne, akkor "belekényszerítik" vagy belekényszeríti magát egy ilyen helyzetbe. De ne ezt vegyük alapul!
Sokszor van megoldás, csak iszonyatos türelem kell hozzá! Ahogy mondják, az idő elrendezi. Sokan ezt nem tudják kivárni, mert közben a megoldatlan feszültség szorongatja őket. Lehet hogy próbatétel, amit ki kell állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!