Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az élet igazságos? Mindenki...

Az élet igazságos? Mindenki azt kapja, amit megérdemes?

Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 20:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Nem.
2023. aug. 27. 21:05
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Nem
2023. aug. 27. 21:06
 3/20 anonim ***** válasza:

Én csak a második kérdésre válaszolok.

Ha valaki beleszületik egy ordibáló-veszekedő ittas családba, azt kapta valamiért? Tehát nyilvánvaló, hogy nem "kapás" kérdése ez.

Ezen túlmenve: Sok mindent visszakaphat az ember. Azért így fogalmazok, mert inkább negatívat adnak, adunk, mint pozitívat.

2023. aug. 27. 21:15
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
#3 Ha valaki hisz benne, akkor ott van például a karma, ami ugye elvileg több életen át ívelő következményrendszer.
2023. aug. 27. 21:28
 5/20 anonim ***** válasza:

Ha valami létezik, akkor az nem hit kérdése.

Természetesen van, amikor az ember azonnal (mp-eken belül vagy ténylegesen azonnal) visszaakapja az adott negatívokat, de nekem meg van a vallásom, amit nem akartam kifejteni (ezért csak a második kérdésre válaszoltam), mert kerülöm a vallási konfrontálódásokat.

2023. aug. 27. 21:51
 6/20 anonim ***** válasza:

Nem/nem.

Ilyenkor mindig Mengele élete jut eszembe.

2023. aug. 28. 00:05
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
A milliárdos bűnözők számodra azt sugallják hogy azt kapjak amit érdemelnek?
2023. aug. 28. 08:29
 8/20 Grimfox ***** válasza:
100%
Az igazságosság, és az érdem emberi fogalmak, és eléggé szubjektívek. Ha az életre alkalmazod őket, sok negatív dolgot fogsz találni, mert a te szubjektív szemszögedből ezek nem igazságosak, az illető nem érdemli meg. Az élet viszont objektív, nem az emberi fogalmak szerint működik.
2023. aug. 28. 08:57
 9/20 anonim ***** válasza:
69%

8 ehelyett leírhattál volna egy szót:nem

Ezért is felesleges mindenféle törekvés, mert úgysincs igazság és úgysem kapja majd vissza az aki ártott

Az élet meg nem egy élőlény hogy objektív tudjon lenni

2023. aug. 28. 09:15
 10/20 Grimfox ***** válasza:
100%
Pont azért objektív, mert nem élőlény. Nincseken érdekei, nem pártol, vagy utál senkit, és semmit.
2023. aug. 28. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!