Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pár napja mentem át a vizsgán,...

Pár napja mentem át a vizsgán, de nem érzem igazságosnak, megérdemeltem?

Figyelt kérdés
Nagyon jó vizsgabiztost fogtam ki, volt pár alap hibám, azonban ráelőztem egy biciklisre belátatlan kanyarba. Az oktatóm fogta a fejét, de a vizsgabiztos elnézte, mivel pont előtte mondta, hogy gyorsítsak, és az ő hibájának látta be. Örülök annak, hogy átmenetem, de lelkiismeret furdalásom van ez miatt. Folyamatosan fejlődök, és próbálok legjobb tudásom szerint autózni, de tényleg megérdemeltem ezt a kegyességet? Hogy tehetném magam ezen túl? Így úgy érzem magam, mint mikor kipuskázom a tz-t és ötöst kapok rá. Teljesen igazságtalan másokkal szemben.

2021. júl. 22. 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:
10%
Mivel vizsgáztál? Busz, villamos, vonat, metró?
2021. júl. 22. 12:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne kattogj ezen. Ezt felfoghatod egy leckének, hogy beláthatatlan kanyarban ne előzz. Evvel is tanultál, ezentúl jobban odafogsz figyelni. Ennyi. Ezt így kell felfogni. Én a parkolásnál bénáztam, vagyis nem magánál a parkolásnál, hanem a parkoló hely keresésnél. Akkor tökre féltem is, hogy megbuktam, de átengedtek. És ezt is, felfogtam egy leckének, hogyha parkolni akarok, akkor jobban figyeljek a már parkolóban levő indulni akaró autósokra, vagy az épp parkolni akaró emberekre, és ne csak arra figyeljek, hogy találjak egy üres helyet. Ez egy lecke számomra, hogy körültekintőbbnek, figyelmesebbnek kell lennem. Te is leckének fogd fel, és legyél figyelmesebb ezentúl. Kár ezen évődni.
2021. júl. 22. 12:34
 3/10 anonim válasza:
100%

Én is pár napja viszgáztam.

Elsőre átmentem.

Pedig volt olyan ismerősöm akinek olyasmi hibái voltak mint nekem, és őt megbuktatták.

Szerintem engem azért engedték át, mert magabiztos voltam és uraltam a helyzetet hideg fejjel, még akkor is, amikor hibáztam (kicsiket), és nyilván kezdő vagyok, nem egy rutinos vezető. A vizsgabiztos sen ezt várta el.

2021. júl. 22. 12:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a fontos, hogy te tudd, ha necces dolgot csinálsz és utána figyelj oda rá.
2021. júl. 22. 12:40
 5/10 A kérdező kommentje:

Az elsőnek ajánlom figyelmébe a megjelölt témákat (hestegeket), ahova elbújtattam az "autó" szót.

#2 neked köszönöm a gondolatokat. Megpróbálok úgy gondolkodni, ahogyan te tetted.

#3 gratulálok a vizsgádhoz!

2021. júl. 22. 12:43
 6/10 A kérdező kommentje:
#4 rendben! Köszönöm!
2021. júl. 22. 12:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"igazságtalan másokkal szemben"

Másoknak vizsgáztál, vagy magadnak?

2021. júl. 22. 13:25
 8/10 krwkco ***** válasza:
93%

"Örülök annak, hogy átmenetem, de lelkiismeret furdalásom van ez miatt. ...tényleg megérdemeltem ezt a kegyességet? Hogy tehetném magam ezen túl?"

Mondj hálát a felsőbb hatalmaknak, akikben hiszel. És küldj két órányi pénzt valamelyik embermentő szervezetnek.

2021. júl. 22. 18:19
 9/10 anonim ***** válasza:
89%

Én rutinvizsgán teherautóval 7.-be kapcsoltam 5. helyett, mikor már végeztünk és gurultunk vissza a kiindulóhelyre... Majdnem kifejeltem a szélvédőt, olyat rángatott, mivel én azt hittem 5. 2× is megpróbáltam finomabban ráengedni a kuplungot, de ugyanúgy rángatott🤷‍♂️ Az oktató szólt rám, a vizsgabiztos pedig "húzta a száját" és megkérdezte "De hogyhogy nem veszi észre hogy rossz fokozatba kapcsolt? "

Én azt hittem ez bukás lesz, de átengedett... Bennem is bennem volt ez az érzés, azt gondoltam hogy nem jogos hogy átmentem, azon gondolkodtam jobb lett volna megbukni. De utána eszembe jutott hogy majdnem 10 ezer forint egy pótóra és asszem 5 ezer a vizsgadíj, szóval utánna felhőtlen volt az öröm😁

2021. júl. 22. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg megbuktattak, pedig nem hibáztam. Kicsi hibákból volt 2 db. Végigvezettem az órát, csak az irodában mondta el, hogy már az elején megbuktam. Bejelelölt egy azonnali bukást, ami nem is volt igaz. :) Csak azért mert nem voltam neki szimpatikus. Szerinted én mit érzek??
2021. aug. 4. 15:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!