Pár napja mentem át a vizsgán, de nem érzem igazságosnak, megérdemeltem?
Én is pár napja viszgáztam.
Elsőre átmentem.
Pedig volt olyan ismerősöm akinek olyasmi hibái voltak mint nekem, és őt megbuktatták.
Szerintem engem azért engedték át, mert magabiztos voltam és uraltam a helyzetet hideg fejjel, még akkor is, amikor hibáztam (kicsiket), és nyilván kezdő vagyok, nem egy rutinos vezető. A vizsgabiztos sen ezt várta el.
Az elsőnek ajánlom figyelmébe a megjelölt témákat (hestegeket), ahova elbújtattam az "autó" szót.
#2 neked köszönöm a gondolatokat. Megpróbálok úgy gondolkodni, ahogyan te tetted.
#3 gratulálok a vizsgádhoz!
"igazságtalan másokkal szemben"
Másoknak vizsgáztál, vagy magadnak?
"Örülök annak, hogy átmenetem, de lelkiismeret furdalásom van ez miatt. ...tényleg megérdemeltem ezt a kegyességet? Hogy tehetném magam ezen túl?"
Mondj hálát a felsőbb hatalmaknak, akikben hiszel. És küldj két órányi pénzt valamelyik embermentő szervezetnek.
Én rutinvizsgán teherautóval 7.-be kapcsoltam 5. helyett, mikor már végeztünk és gurultunk vissza a kiindulóhelyre... Majdnem kifejeltem a szélvédőt, olyat rángatott, mivel én azt hittem 5. 2× is megpróbáltam finomabban ráengedni a kuplungot, de ugyanúgy rángatott🤷♂️ Az oktató szólt rám, a vizsgabiztos pedig "húzta a száját" és megkérdezte "De hogyhogy nem veszi észre hogy rossz fokozatba kapcsolt? "
Én azt hittem ez bukás lesz, de átengedett... Bennem is bennem volt ez az érzés, azt gondoltam hogy nem jogos hogy átmentem, azon gondolkodtam jobb lett volna megbukni. De utána eszembe jutott hogy majdnem 10 ezer forint egy pótóra és asszem 5 ezer a vizsgadíj, szóval utánna felhőtlen volt az öröm😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!