Mi történik ha szándékosan benne ragadok olyan helyzetekben, amik már nem szolgálnák a fejlődésemet?
vagy mert kényelmesek, vagy mert túl nagy munka lenne lépni, vagy mert kötődöm
tegyük fel sok ilyen tényező van az életemben
és tegyük fel tényleg sosem lépek ki ezekből, akármit is "ad" a sors
tele van az életem olyan elemekkel, amik csak azáltal szolgálnák a fejlődésemet, ha kilépnék belőlük. pl családi kapcsolataim, munkám, az autóm. de egyiket se tudom otthagyni vagy mert kényelmes, vagy mert túl nagy önmunka lenne vagy mert kötődöm hozzá, vagy mindegyik ok. nem hiszem hogy ebben az életben eljutok arra a szintre hogy otthagyjam ezeket.
csak érdekelne mivel járhat ez, mert pl régen voltam asztrológusnál és azt mondta hogy a személyes képletem szerint az az életfeladatom hogy szabad legyek.
amúgy 27 n
"életfeladatom hogy szabad legyek"
Akkor azt tekinted fejlődésnek, hogy minnél magasabb szabadságfokot érsz el?
Mit jelent számodra a szabadság?
Számomra valami olyasmit jelent, hogy nem vagyok rákényszerülve, hogy olyasmit csináljak, amit nem akarok, és minnél inkább azt csinálhatom, amit szeretnék.
A földi létben mindenképpen függő viszonyban vagyunk szerintem.
"Mi történik ha szándékosan benne ragadok olyan helyzetekben, amik már nem szolgálnák a fejlődésemet?
és tegyük fel tényleg sosem lépek ki ezekből, akármit is "ad" a sors"
Rosszul gondolkodsz. A sors nem csak olyan dolgokat tesz eléd, amikben dönthetsz/választhatsz. Az sem biztos, hogy enyhe célzásokat vagy ajánlatokat kapsz elsőre.
Ha valami miatt már nem kellene adott szituációban lenned, akkor ígyis-úgyis kiszakítanak belőle. Akár úgy hogy személyesen te leszel a "célpont", akár úgy, hogy csak másodlagos hatásait érzed majd.
Nem lehetsz olyan szűklátókörű, hogy azt képzeld, hogy az életed csak rád van hatással. Nem, nem. Ha olyan ember(ek) környékén vagy, aki(k)nek meg kell szabadulnia(u)k tőled, akkor majd lehet, hogy ő(k) fog(nak) valami miatt késztetést érezni arra, hogy eltávolodjon(anak) tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!