Ezekhez az átkos helyzetekhez lehetett közöm? Gyerekkorom óta ha valakinek nagyonjót/rosszat kívántam bejött.
Sokszor elszórakoztunk ezeken. Nem hittem sosem abban hogy el tudnék átkozni valakit mégis akikkel meggyűlt a bajom ezt kapták és sorra éri őket a baj. Az áldással ugyanúgy. Nonsense.. mindig csak nevettem ezeken. De sorra gyűlnek a fekete/fehér átkaim/áldásaim beigazolódásai. És ez kezd fura lenni. Mi ez?
Megnyugtattak hogy az összes eset véletlen egybeesés. Van köztük pár komolyabb baj is. Halálnak csak a megérzése volt de ilyet senkire nem "küldenék"!!
24N
Ilyen nőket küldtek máglyára a régi szép időkben..jobb helyeken vudunak mevezik a rosszkívánságot(átkot), ráadásul rengetegen űzik...
Aztán vagy bejön, vagy nem..
Én is ismerek egy lányt aki ugyan ilyen fajta erővel bír.
Különleges dolgok ezek és ha érdeklődsz, kutatsz feléjük sok mindenre viheted.
Valóban lehet tenni ellene de nem szükséges szerintem. Ha valaki kedves, jó az jutalmat kap és aki gonosz az átkot.
Sosem hittem ezekben..mindig jót nevettem már anno 14 évesen is ezeken. Akkor kezdtem el elgondolkozni ezen..amikor 2 volt tanárom a gimiben szivatott pedig sokat és jól tanultam. 4es tanuló voltam mindig. De ők pikkeltek rám mindenre 3ast 2est akartak adni és szándékosan zavartak a témazáró közben..engem és a kedvenc padtársam lehülyéztek egy 4es dogánk után.
Akkor azt mondtam az osztály előtt hogy nem érdemlik meg hogy nyugdíjba menjenek. Örökké valahol dolgozni fogtok. Nem lesz nyugdíj. Az unokázás sem.
Egyik évben az egyik halt meg..másikban a másik. Pont lemaradtak az unokákról is. Mindegyik hirtelen halt meg. Az egész suli utálta őket. Nagyon gonosz tanárnők voltak.
Na szerintem ez se hozzám kötődik de :D annyi ilyen van hogy.. véletlen egybeesés. Mondjuk ők rászolgáltak. Minden tanulót bántottak. Nemsokan sírtak mikor jött a hír..
Utána egy cég ment csődbe. De nyilván nem amiatt hogy a szobában magamban azt mondtam hogy a pokol egye meg a cégét annak a gonosz embernek aki ártott nekem.. nyilván nem ettől..
Pozitív is volt :) gyógyítottam!! Bár szerintem ennek sincs köze az erőmhöz.. csak jók a megérzéseim. Jó volt azt hinnem hogy miattam épült fel egy beteg akin senki más nem tudott segíteni.
ez hasznos lehet lentebb, .. ha elolvasod:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..
Elolvastam. Ugyanezek történnek velem is! Különbség hogy nem 2.lány vagyok és egy néniről aki már nem él rokonom tudom hogy ő volt ilyen. Mindenki ezt mesélte. Az egyik déd nagyanyám. De őt már nem ismerhettem sajnos. Viszont ez az egész egyre furcsább.
Mivel nem hiszek ezekben. Kvázi nevetek is mivel nincs semmi "hókuszpók" és mégis mindig valamit vagy meglátok előre vagy akit utálok elátkozódik..vagy emberek áldottak lesznek körülöttem. De már kezd elegen lenni. És amikor próbálok ezekre nem figyelni jön egy bevillanó kép mint annál aki a linkelt kérdést írta. Majd rá pár héttel megtörténik amit "láttam.." Már kipróbáltam hogy a bevillanó kép ne történhessen meg mert rossz volt. Aha.. Eselyem sem volt elkerülni a látott helyzetet..
Ez a fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!