3 hete autóbalesetünk volt, azóta folyamatosan veszélyes helyzetekbe kerülök. Meg lehet ezt valahogy törni?
Elég félelmetesen hangzik amiket írsz.
Én a helyedben ha megtehetném nem vezetnék jó ideig.
Én még meg tudom csinálni, hogy nem vezetek most. De a párom nem.
Hiszek a spirituális dolgokban, igaz nagyon gyerekcipőben járok még ebben a témában.
Már egy ilyen helyzet is elég sokkolóan hathat az emberre, pláne ha érzékenyebb is esetleg. Akaratlanul is elkezdesz kételkedni magadban, félsz egy következő esettől és ezek következtében "bénázol", szétszórtabb leszel vagy épp túl óvatos, félős és épp ez "vonzza be" a bajt.
Biztos mindenki ismeri azt az érzést, hogy felkelsz, beütöd a lábad az ágy sarkába, vagy épp bunko veled a szomszéd, vagy egyszerűen nem érzed topon magad és az ilyen napokon, mivel így vagy vele, hogy "na ez a nap is jól indult, vajon milyen szarság lesz még". Persze hogy csak szerencsétlenkedsz és nem alakulnak a dolgok a legjobban.
Vagy ne vezessetek egy ideig, míg ez az érzés el nem tűnik teljesen, vagy pozitivan kell hozzáállni, hogy nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!