Miért félek folyamatosan?
Talán 18éves koronban kezdődött, hogy mindentől elkezdtem félni.
Az érzés belülről nyomaszt, illetve van , hogy a hideg is ráz tőle. A félelem akkor is megvan, ha nem egyedül vagyok pl a párommal .
Nem merek az utcán egyedül sétálni, ha nem látok embereket. A lakásban szintén nem tudok meglenni, sokszor sak a zene ami kicsit ellazít . Buszon,metrón és villamoson nem voltam 3 éve, mivel volt, hogy sírógörcs is rámjött.
Alvásnál az előszobában égnie kell a lámpának, és sak nyitott ajtónál, fénnyel tudok elaludni. Az ajtónak nem tudok hátatfordítani, illetve csak a falnak háttal az ajtóval szemben tudok elaludni.
Orvoshoz ezzel nem merek elmenni, illetve nem merem senkinek sem elmondani , még a párom sem tudja.. (szerintem sejthet valamit, mivel néha meg kell kérnem, hogy kísérjen ki a mosdóba)
Szerintetek mi a baj velem ? A horrorrt nem szeretem sosem néztem ..
Köszönöm, én is nagyon remélem.. :/ Már több, mint 4 év telt el, s nem javult semmi.
Az álmaim folyamatosan ilyenek es nehezen is tudok elaludni :(
Nagyon szépen köszönöm, hálás vagyok.
Valahogyan ráveszem magam, s elmondom neki, hogy még a csatornafedéltől is félek, mert azt hiszem, ha ráállok beszakadok.. csak megérti, hogy ilyen vagyok :( Nagyon félek mit mondana :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!