Érezte már azt valaki, hogy ezt az életét már egyszer átélte? ( ismerősek a helyzetek, szinte mindent megérzel, és sejted hogy mi fog történni X Y esemény után? )
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 17:06
2/14 anonim válasza:
Igen voltam már sokszor ilyen helyzetben A deja vu elkapott már párszor.Csak tudnám az értelmét és ha elöbb felismerném akkor nem hibáznék annyiszor
3/14 A kérdező kommentje:
nem azért lehet ez,mert pl öngyilkosok lettünk egyik előző életben és ezt az életet átkell élni ismét?
ezt csak ugy irtam ,mert ezt gondolom ameddig valaki nem ír okosabbat:)
2011. júl. 16. 17:20
4/14 anonim válasza:
Déja Vu érzésem volt már, de ilyen még sose éreztem / gondoltam, hogy ezt az egész életet egyszer már leéltem... Nem is hiszem, hogy ilyesmi lehetséges lenne.
5/14 anonim válasza:
éreztem már,sőt tudom,hogy nem először járok itt.lehet öngyilkosság miatt is,de a lényeg,hogy halálod után visszanézve az életed úgy döntesz,hogy sok dolgot nem úgy csináltál,ahogy kellett volna(legyőzetlen félelmek,gyűlölet mások iránt stb...)
6/14 anonim válasza:
Lehetséges inkább az,hogy testünkbe olyan lelket kaptunk,aki itt ragadt a földön egy másik ember halálából adódóan és ez a lélek kapott még egy lehetőséget
7/14 indi18 válasza:
Öngyilkosságot azért követ el valaki, mert menekül valami elől. Ha valaki öngyilkos lesz, akkor a következő életében találkozik ugyanazzal a problémával, ami elől az előzőben elmenekült. Csakhogy mivel nem tanulta meg az estből azt amit kellet volna, a jelenlegi éltében sokkal nehezebb feladattal szembesül. Akkor is ez történik, ha valami más dolog akadályozza meg az illetőt abban, hogy teljesítse a választott feladatot. Pl: egy baleset
8/14 anonim válasza:
Egyik orvos azt mondta,hogy a deja vu érzés,egyfajta epilepszia.
9/14 anonim válasza:
Utolsó! Ez igaz? Mert nekem anyukám epilepsziás,sokáig tartottunk tőle,hogy nem-e örököltem,és rengetegszer van deja vu-m. :S
10/14 maryjane89 válasza:
én pl azt előre megérzem hogy amibe belefogtam az nem fog sikerülni, és már meg sem lepődök vagy nem vagyok szomorú, mert tudom hogy mi lesz a vége. persze próbálkozom ezerszer, nem adom fel, de tudom végül nem fog sikerülni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!