Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Halálom pillanatában elindulja...

Halálom pillanatában elinduljak a fény felé vagy meneküljek el tőle?

Figyelt kérdés

2023. júl. 2. 18:32
1 2
 11/16 DR. HOFFMANN GÉZA ***** válasza:
18%
Ez a testnek egy utolsó reakciója, amelyben már nincs értelem. Ha nem tértél meg, mindegy merre indulsz, akkor is elkárhozol.
2023. júl. 5. 11:00
 12/16 anonim válasza:
60%
Ha keresztény vagy akkor igen, ha nem akkor ne.
2023. júl. 7. 07:14
 13/16 apababa ***** válasza:
60%
Arra azért figyelj, ha nem indulsz el a fény felé, örökké fogsz élni!
2023. júl. 9. 03:29
 14/16 anonim válasza:
78%
4o évvel ezelőtt a császármeccés nél komplikációk léptek fel. Egy neonfényes alagútban voltam a fény húzott maga felé de nem tudtam menni. A szülész orvos a műtét után nem mondott semmit. Kb 2o évvel később olvastam hasonló élményekről s akkor jöttem rá, hogy mi történt akkor velem. Ha ez halál volt akkor nem kell félnem mert különleges jó érzés volt ott lenni. Egy láthatatlan erő nyomott ki. Akaratom ellenére történt.
2023. júl. 9. 09:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak maradj fekve. Akkor nem ijednek meg tőled a többiek.
2023. júl. 10. 00:22
 16/16 anonim ***** válasza:
65%
#14 "meccés", mi? Ne hazudozzál már itt!
2023. júl. 10. 00:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!