Ha buta vagyok mint egy tök, és még egyszerű munkákat se tudok megtartani vagy fel se vesznek akkor nagyon sok rossz karmàm van?
Nekem is ez van, sajos mar gyerekkormban elvették a kedvem az élettol
Béna az agyam, nem fog fel semmit, csak a legalappabb rabszolgamunkákra vagyok alkalmas
Azokat meg mar unom
Még egy jó rendőr vagy kőműves simán lehet belőlled!
De inkább kőművesnek jelentkezz annyit kérsz amennyit akarsz.
A rendőrségen csak elrontanak aztán azt már nem bírná ki a karmád hogy még rosszindulatú is legyél!
Szerintem nem kellene a karmával meg hasonló felsőbbrendű, megfoghatatlan dolgokkal foglalkoznod.
Egy közeli rokonom kisegítő iskolában végzett. Nagyon szorgalmas volt és kihozta belőle a maximumot, de két mondatot nem tud helyesen leírni.
Szóval, szerintem negyed annyira se vagy buta, mint gondolod. Ami meg a tanárokat és az ő nagy pedagógusi véleményüket illeti, szerintem azt egyszerűen csak felejtsd el. Túljutottál az iskolán, a megtörtént eseményeken úgysem érdemes tovább rágódni.
A lényeg, hogy próbáld meg kihozni magadból a legtöbbet, és ne add fel!!!
Mindez nagyon nehéz, de keresd addig a megfelelő munkát, amíg meg nem találod.
Ezt Einstein mondta:
"Mindenki zseni. De ha egy halat az alapján ítélsz meg, hogy mennyire tud fára mászni, akkor az egész életét úgy fogja leélni, hogy hülye."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!