Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha buta vagyok mint egy tök,...

Ha buta vagyok mint egy tök, és még egyszerű munkákat se tudok megtartani vagy fel se vesznek akkor nagyon sok rossz karmàm van?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag az egész eddigi életem csak egy szenvedés volt. Iskolában sem boldogultam, és még a tanárok is sokszor azon röhögtek mennyire hülye vagyok. Sajnos nem boldogulok az életben sem. Nyilván próbálok valami állást találni de nagyon nehéz. Sokszor nem is értem mit kell csinálni pl ezekben a gyárakban. Kézügyességem is nagyon béna sajnos. Nyilván jelenleg eltartanak de bsztatnak hogy találjak munkát. Amiben igazuk is van de tényleg nem megy. Szerintem öngyilkoság lesz ennek a vége. Nekem nagyon sok rossz karmàm lenne és azért lettem ilyen? Rossz dolgokat tettem más életekben? Mi lehetne a megoldás? Én nem látok más megoldást csak véget vetni ennek. De annak milyen következményei lehetnek ha tényleg van karma meg isten?

2023. jún. 30. 12:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%
Menjél el egy pszichiáterhez, mondd el a problémáidat, nyílváníttasd magad csökkent munkakésségűvé és kapsz faék egyszerűségű munkát is.
2023. jún. 30. 17:00
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
Figyelj, már az írásképed alapján a top 30 százalékban vagy. Ne húzd le magad!
2023. jún. 30. 18:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván de nem vagy egyedül ezzel
2023. jún. 30. 20:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez van, sajos mar gyerekkormban elvették a kedvem az élettol

Béna az agyam, nem fog fel semmit, csak a legalappabb rabszolgamunkákra vagyok alkalmas

Azokat meg mar unom

2023. júl. 1. 01:57
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

Még egy jó rendőr vagy kőműves simán lehet belőlled!

De inkább kőművesnek jelentkezz annyit kérsz amennyit akarsz.

A rendőrségen csak elrontanak aztán azt már nem bírná ki a karmád hogy még rosszindulatú is legyél!

2023. júl. 2. 16:29
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja komuves, aztan 50 eves korara nem tud megmozdulni, ugy fog fajni mindene
2023. júl. 2. 18:56
 17/19 A kérdező kommentje:
Még alapvető férfi munkákhoz se értek nem hogy kőműves legyek sajnos. Egyébként régen már próbálkoztam hasonló típusú szakmákat letenni. Ezeket tényleg nem tudom megcsinálni nem én találom ki.
2023. júl. 2. 20:05
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
Pedig a betanitott munka nem bonyolult, be kell csavarni nehany csavart es kesz csak monoton
2023. júl. 2. 20:40
 19/19 anonim válasza:

Szerintem nem kellene a karmával meg hasonló felsőbbrendű, megfoghatatlan dolgokkal foglalkoznod.

Egy közeli rokonom kisegítő iskolában végzett. Nagyon szorgalmas volt és kihozta belőle a maximumot, de két mondatot nem tud helyesen leírni.

Szóval, szerintem negyed annyira se vagy buta, mint gondolod. Ami meg a tanárokat és az ő nagy pedagógusi véleményüket illeti, szerintem azt egyszerűen csak felejtsd el. Túljutottál az iskolán, a megtörtént eseményeken úgysem érdemes tovább rágódni.

A lényeg, hogy próbáld meg kihozni magadból a legtöbbet, és ne add fel!!!

Mindez nagyon nehéz, de keresd addig a megfelelő munkát, amíg meg nem találod.

Ezt Einstein mondta:

"Mindenki zseni. De ha egy halat az alapján ítélsz meg, hogy mennyire tud fára mászni, akkor az egész életét úgy fogja leélni, hogy hülye."

2023. júl. 8. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!