Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Belegondoltatok már?

Belegondoltatok már?

Figyelt kérdés
Belegondoltatok már abba hogy lehet hogy csak egyedül élsz és a többi ember mind illúzió és beképzeled magadnak?13/F
2010. okt. 10. 17:39
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Nem rossz a felfogás, de mivel nem tudod, hogy a másik mit tesz és hogyan, az egyértelműsíti, hogy más is létezik rajtad kívül...de ettől függetlenül lehet illúzió a világ megjelenése...de nem hamis. szóval ugyanaz mint álomban, csak szabályosabb, koncentráltabb. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 11. 09:36
 22/35 anonim ***** válasza:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:42

Whháááá,hát ezen szakadtam:DD De jól beszélsz,igy van!!

2010. okt. 11. 10:42
 23/35 anonim ***** válasza:
Én igen :D Talán túl élénk a fantáziám... Na mind1 10/L vok még ugyhogy...
2010. okt. 11. 17:48
 24/35 anonim ***** válasza:
És nem! Nincs kész a házim!! xĐ
2010. okt. 11. 17:52
 25/35 anonim ***** válasza:
Akkor sipirc lecót csinálni 10L..,még kicsi vagy ehez!!:D
2010. okt. 11. 18:09
 26/35 anonim ***** válasza:
63%
PERSZE, HA 25 ÉVES FÉRFI irta volna ki, akkor nemabszogatnátok!TISZTELJÉTEK A FIATALOKAT!!!!!!!!!! én is az vagyok, de többet használom a fejem mint egy 60 éves!! és igen belegondoltam már
2010. okt. 11. 20:50
 27/35 anonim ***** válasza:
Itt nem a fiatalság a probléma,hanem az,hogy ez tök értelmetlen felvetés,amit a kérdező prezentált!Kb. annyit állit,hogy csak Ő van egyedül a világban..
2010. okt. 11. 20:58
 28/35 anonim ***** válasza:

Ne bas.ztassátok a kérdezőt, ez a kérdés több filozófust kötött már le a fél életére; inkább csodáljátok, hogy ebben a nyamvadt országban maradtak olyan emberek, akiket nem csőlátással áldott meg a jóisten, hanem gondolkodtak és mernek kilépni a sémákból.

A kérdésre pedig az a válasz, hogy nincs válasz. Sosem fogod tudni bebizonyítani, hogy mi is vagyunk-e, vagy csak úgy érzékeled, mintha lennénk. Ez valamilyen szinten hitkérdés szerintem, és néhány éven belül rá fogsz jönni, hogy a legkényelmesebb nem túlizgulni a kérdést és lezárni magadban azzal a feltételezett eredménnyel, hogy mások is léteznek. :) Ettől függetlenül logikus a kérdés, örülök, hogy ilyen fiatalokat láthatok, mint te :)

2010. okt. 12. 02:48
 29/35 anonim válasza:

te elképzelsz magadon kívül mindenki mást. akkor isten vagy, és csak te létezel. ezzel nem igazán értek egyet. marad az, követvén a te gondolatmenetedet, hoyg téged is elképzel valaki. de tulajdonképpen az a valaki, aki téged elképzel sem létezik, őt is csak valaki képzeli el. ergó a te szemszögedből nézvén a világot nem létezik senki, mindenki csak illúzió, ugyanakkor mindenki létezik, és elképzeli a világot.

remélem viszonylag érthető voltam.

2010. okt. 13. 20:30
 30/35 anonim ***** válasza:
És ezt miért pont tőlünk, puszta illúzikóktól kérded?
2010. okt. 13. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!