Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Belegondoltatok már?

Belegondoltatok már?

Figyelt kérdés
Belegondoltatok már abba hogy lehet hogy csak egyedül élsz és a többi ember mind illúzió és beképzeled magadnak?13/F
2010. okt. 10. 17:39
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne b@sztassátok már szegény Kérdezőt, én eddig abban a tévhitben éltem, hogy szinte mindenki feltette már magában ezt a kérdést. Ifjabb koromban én is gondolkodtam róla, de ez egy elég irracionális elképzelés.
2010. okt. 10. 18:11
 12/35 anonim ***** válasza:
64%

Ezen már én is elgondolkoztam..

Meg olyasmin is, hogy ez az egész csak egy "mese" és amikor meghalunk, akkor felébredünk, és éljük a másik, "rendes" életünket... Természetesen ez hülyeség :)

2010. okt. 10. 18:26
 13/35 anonim ***** válasza:
86%
Most a kérdező miatt kezdtem el ezen gondolkodni,de valószínűtlen hülyeségnek tartom...13/L(kész van a leckém:D )
2010. okt. 10. 18:29
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne irracionális. Arra hogy ez a teória helyes, minden esély megvan. (Értsd: arra, hogy a világ nem is létezik, csak én képzelem el, és én képzelem el azt is hogy valaki feltette ezt a kérdést, meg hogy páran itt játsszák az okosat közbe meg nem is tudják miről van szó.)
2010. okt. 10. 18:29
 15/35 anonim ***** válasza:

De ugye azon is elgondolkoztál ,kérdező,hogy ha te csak képzeled a többieket,akkor téged is csak képzel valaki...szóval,akkor te is csak képzeletben létezel?

Illúzióvalóság..én is elgondolkozom néha ilyesmin,pedig már rég nem vagyok 13 éves.

Az jó,ha valakinek nemcsak a leckéig terjed a tudománya,hanem el filózgat kicsit ilyen dolgokon is!

2010. okt. 10. 18:38
 16/35 anonim válasza:
Sokszor gondolkoztam rajta... De ha azt állítod, hogy igazi ember vagy, megnyugtatlak, én is az vagyok, tehát már legalább két ember igazi a világban, vagy egy kis szobában, amit más tudós-lények figyelnek (de szerintem csak azért kételkedek a világegyetemben, mert 5 évesen túl sok Dextert néztem - jah volt egy ilyen része is).
2010. okt. 10. 18:49
 17/35 anonim ***** válasza:
Kérdező...,akkor a Te elgondolásod,nézzeted szerint mi mik vagyunk,akik itt válaszolgatunk Neked?:D Szellemek,démonok vagy mik vagyunk?? Teljesen értelmetlen sztem ez az agymenésed!
2010. okt. 10. 19:17
 18/35 anonim ***** válasza:
Ez nem agymenés, hanem egy filozófia.Nem az a célja hogy igaz legyen, hanem hogy az ember gondolkozzon rajta, mert az neki jó.Egyébként hogyha csak én vagyok, akkor mindent amit tapasztalok, az csak a gondolatvilágom kivetülése, azaz te is,akkor is ha ezt tagadod.. :D Még egyszer mondom mert fontos, ennek nem igaznak vagy hamisnak kell lennie,ez csak egy gondolat ami van.Van,aki számára izgalmas gondolat, van, akit hidegen hagy.Ennyi.
2010. okt. 10. 19:50
 19/35 anonim ***** válasza:
Kár, hogy ma már nem adnak le Ray Bradbury filmeket. Az egyik egy ilyen utópia volt: meghalt az ember családja egy idegen bolygón, ezért újracsinált mindent és mindenkit robotból és velük élte a kis látszat-életét tovább...
2010. okt. 10. 21:42
 20/35 anonim válasza:
0%
Sokat LSD-zel öreg? Állj le egy időre mert be fogsz kattani, tudom milyen ez, hidd el kell egy kis kihagyás! De ne parázz amúgy nem illúzió mert akkor nem tudnád megérinteni őket és a csajnak sem tudnád bedugni öreg, szívj inkább egy lehúzós dzsót, hagyd már a pics@ba a hoffmant egy darabig!
2010. okt. 11. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!