Nagyon foglalkoztat az inkarnacio, de nem értek egy fontos dolgot : Hogyan magyarázható ez az óriási emberi szaporulat? Elvileg kevesebben kéne legyünk, mert gondolom sokan már eljuthattak a Nirvanaba.
"Hogyan magyarázható ez az óriási emberi szaporulat? "
Kettőt találhatsz.
Eleve az létezés végtelen
Hiszen olyan soha nem lesz hogy ne lenne semmi, nem igaz?
Valószínű hogyha tényleg van lélek meg az a bizonyos “közös eredet” akkor a föld csak egy jelentéktelen kis hely ahova jönnek a lelkek és van még millió masik bolygó ahova le lehet születni.
Személy szerint gyanítom hogy akinek földi karmája van, az már eleve negatív karma.
Börtönbolygó típus
Nehéz elhinni hogy semleges még nagyjából is tekintve hogy milyen különbségek vannak emberek között
Én anélkül hogy nagy szakértője lennék a témának azt vallom hogy eleve rengeteg országba leszületni nagyon rossz karma
Ilyenkor mindig elgondolkodom hogy mennyi élőlény követett el rengeteg rosszat hogy pokoli körülmények közé szülessen
Bár egy közép európai gyari munkás élet is a pokol szerintem, főleg hogy tudják hogy más meg királyi körülmények közé született.
Bár sok példa van arra is hogy nagyon szerencsésekkel történik nagyon rossz, ez egy picit vigasz nekem hogy néha rájuk is lecsaphat a sors
Ez a kínkeserves pokol teória talán elrettentő példa is akarhat lenni, bár nem tudom kit lehet azzal fenyegetni hogy következő életeiben mi lesz mikor úgysem érzünk belőle semmit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!