Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hisztek abban, hogy amit...

Hisztek abban, hogy amit teszünk másokkal azt így vagy úgy de vissza kapjuk?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 08:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Főleg ha valaki hülyeségek miatt áll "bosszút", mert ő összekombinált valamit magában, aztán ő csak hiszi hogy jogosan ad valamit vissza.
2023. ápr. 28. 10:37
 12/31 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy apróbb dolgokban úgy vélhetjük, hogy az állítás igaz. Jelentősebb esetben azonban ennek szinte a fordítottja ami előfordul. Az emberek egy részében kifejezett ellenszenvet ébreszt, ha valamit meg nem érdemelten kapnak, mert az egy kényszeres hálaérzetet kelt bennük, amit viszont nyomasztónak tartanak és szabadulni akarnak az ilyen helyzetből. Miután megírtam a kollégámnak a doktoriját (mert ő képtelen volt az összefogott fogalmazásra és az ehhez szükséges alapozó szakcikkeket is én készítettem el, amikbe társszerzőként őt belevettem), ezután összefogott a feletteseivel és olyan helyzetet teremtett, amiben engem teljesen kiszorítottak a munkahelyemről.
2023. ápr. 28. 11:00
 13/31 anonim ***** válasza:
80%
#12 Ismerős szituáció. :) Engem is túrt ki munkatárs cégtől azért, mert jobb voltam nála. :)
2023. ápr. 28. 11:06
 14/31 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs.
2023. ápr. 28. 11:08
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Igen, de erre is van egy kiskapu. Ha valakinek ártani akarsz, de el akarod kerülni a karmát, mondd el előre neki, hogy mit készülsz csinálni. Ez egy trükk, amit az elitek is használnak. Zenén, filmeken, reklámokon keresztük, rejtett szimbólumokkal, vagy akár nyíltan is kimondják, amit az emberek figyelmen kívül hagynak, mert összeesküvés elméletnek tudják be. Mivel nem teszünk semmit ellene, így olyan, mintha áldásunkat adnánk rá, és ezáltal elkerülik a karmát. Szóval ha azzal "viccelődsz" mondjuk, hogy öngyílkos leszel, és ezt figyelmen kívül hagyják a szeretteid/barátaid, mert azt hiszik, hogy csak viccelődsz, de valójában te komolyan gondolod, akkor ezzel ellerülheted a karmát. De szubliminálokat is használhatsz, pld. egy zenében elrejtesz egy ünezetet lehalkítva, újra meg újra mondogatod, és elküldöd az alanynak/ áldozatnak akin ártani akarsz, hogy hallgassa meg. A tudatallatija hallani fogja az üzenetet, és ha nem tesz semmit az ellen, hogy megakadályozzon, akkor azzal ő azzal beleegyezik.
2023. ápr. 28. 14:23
 16/31 anonim ***** válasza:
15+ [link]
2023. ápr. 28. 14:31
 17/31 anonim ***** válasza:
50%
Azt kapod "vissza", ami ahhoz kell, hogy tudatosan dönts legközelebb. Addig kapod, amíg megtanulod, mi a helyes.
2023. ápr. 28. 14:31
 18/31 anonim ***** válasza:
78%
Szép is lenne, de nincs így…
2023. ápr. 28. 17:23
 19/31 anonim ***** válasza:
Ez csak akkor van így, kérdező, ha létezik a sors isten, amiben hiszel.
2023. ápr. 29. 13:33
 20/31 anonim ***** válasza:
dolgozol és kapsz fizut
2023. ápr. 29. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!