Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan ne foglalkozzak ilyen...

Hogyan ne foglalkozzak ilyen helyzetekben másokkal?

Figyelt kérdés
Étteremben vagy szálláson ha megyek svédasztalhoz nagyon zavar, ha ott állnak velem szemben a pincérek, ott levők és csak néznek. Mit lehet ezzel kezdeni? Hogyan lehet lesz@rni az ilyesmi helyzeteket? Az is zavar, ha egy helyen közel vannak az asztalok és szinte mellém ül egy idegen meg hallják mit beszélek.
2023. jan. 5. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavar. Olyan helyekre megyek, ahol nem néznek.
2023. jan. 5. 23:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Alapjáraton én se megyek olyan helyre, de van, ha valamelyik ismerősöm szervez le egy programot, nem lehet elkerülni.
2023. jan. 5. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem a kaja jobban szokott érdekelni.
2023. jan. 6. 00:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez jó hozzáállás, kipróbálom.:D
2023. jan. 6. 00:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én általában a másik oldalon vagyok, pincérruhában és azért kell ott állni, hogyha elfogyna valami az asztalról, vagy a vendégnek lenne valami óhaja, sóhaja, akkor tudjunk segíteni.

Vannak trehányabb vendégek is, akik után rendet kell rakni.

De szolgáld ki magad nyugodtan, senkit nem akarunk "szemmelverni".

2023. jan. 6. 05:05
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 Tudom miért áll ott és nem akartam megbántani senkit sem a kérdésemmel, családunkban is előfordul értelmes, normális felszolgáló, aki nem vizslatja az embert, de sajnos van ez utóbbi is, nem egy olyan esetet hallani, hogy a vendéget gúnyolják ki akár még a jelenlétében is, akár ok nélkül is. Persze, tudom nem ez a jellemző és nem ilyen marhaságon kéne parázni, dolgozom rajta.
2023. jan. 6. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyébként a hotelekben ,ahol dolgoztam reggelinél legfeljebb addig állunk mi pincérek a svédasztal környékén, amíg nincsenek asztalok, amiket le kell szedni és újrateríteni.
2023. jan. 6. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!